Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 663 Προβολές

Εκπαιδευτικά Προγράμματα 3ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 3

artwalk3

artwalk3


Η Art in Progress, στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 3, ανακοινώνει τη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τη συμμετοχή εισηγητών – καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα παρέχονται δωρεάν προς το κοινό σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ που θα λάβει χώρα τον Μάιο και Ιούνιο 2018 στην Πάτρα.

Σκοπός της διοργάνωσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ArtWalk 3 είναι η γνωριμία των πολιτών της Πάτρας με την τέχνη του δρόμου – street art. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα του γκράφιτι, να εκπαιδευτούν σε διαφορετικές τεχνικές τοιχογραφιών και να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης στον δρόμο.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια έμπειρων καλλιτεχνών που θα καθοδηγήσουν συμμετέχοντες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων στη δημιουργία τοιχογραφιών μέσα από τις τεχνικές όπως οι Throw Up, Stencil, Tape Art, Γκράφιτι με τη χρήση τεχνολογίας κ.ά.

1ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ArtWalk3
«Throw up» – BILOS

Το Throw Up είναι το επόμενο βήμα από τα γνωστά σε όλους tags. Το Throw Up  συνήθως έχει 1 έως 2 χρώματα και τη μορφή bubble letters. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να σχεδιάζουν το Throw Up στο χαρτί και στη συνέχεια πώς να το μεταφέρουν στον τοίχο. Εισηγητής του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι ο πατρινός graffiti artist και illustrator BILOS.

Ημερομηνία: Τετάρτη 16 Μαΐου 2018
Ώρα: 18:00 – 20:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Ελ. Βενιζέλου & Ευρυσθέως
Συμμετέχοντες: 10 άτομα, 12 – 18 ετών

Πληροφορίες για τον BILOS μπορείτε να βρείτε:
bilosmantho.com | instagram

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μόνο τηλεφωνικά στον τηλεφωνικό αριθμό: 6948098744, 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., Καθημερινά εκτός Κυριακής.

Λόγω του περιορισμού στον αριθμό συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα/κηδεμόνα τους.

Περισσότερα νέα για το ArtWalk 3 μπορείτε να παρακολουθείτε στα παρακάτω links:
facebook.com/artinprogress.patras/
facebook.com/StreetArtFestivalPatras/Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3230 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top