Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 42 Προβολές

Έκθεση έργων σύγχρονων καλλιτεχνών στο Pas Mal

31100641

3110064


Μια πολύ ιδιαίτερη έκθεση έργων σύγχρονων καλλιτεχνών που με τη δουλειά τους έχουν γράψει την δική τους ιστορία παρουσιάζεται στον χώρο του Pas Mal στην Πάτρα.

Στην έκθεση που θα διαρκέσει έως τα μέσα του Γενάρη φιλοξενούνται τα έργα σπουδαίων εικαστικών καλλιτεχνών όπως του Γιώργου Σταθόπουλου, του Νίκου Καλατζή, του Απόστολου Χαντζαρά, του Χριστόδουλου Γκαλτέμη και πολλών άλλων.

Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές:

«Η τέχνη είναι έμπνευση, είναι δημιουργία και η Πάτρα είναι μία πόλη που έχει αποδείξει ότι έχει άρρηκτη σχέση μαζί της, πόσο μάλλον όταν αυτή έρχεται για να δηλώσει την παρουσία της σε χώρους που έχουν κάτι από την αισθητική της και που αναδεικνύουν την ομορφιά της αχαϊκής πρωτεύουσας, όπως είναι αυτός του Pas Mal.

Η τέχνη αναδεικνύεται σε μέρη που την αναδεικνύουν, καθώς έχει την δυναμική για να αποκτά μαζί τους μία σχέση αμφίδρομη και δημιουργική, γεμάτη από συνθέσεις και αντιθέσεις που αποκαλύπτονται σε όλο τους το φάσμα στα μάτια ενός αντικειμενικού παρατηρητή.

Φίλοι και εκφραστές της τέχνης θα προσπαθήσουν μέσα από αυτή την έκθεση με τη σύγχρονη ματιά τους να διευρύνουν τα όριά της, σε νέες και ξεχωριστές για τον καθένα τους κατευθύνσεις».

Δεκέμβριος 2018 – Ιανουάριος 2019

Pas Mal, Ηρώων Πολυτεχνίου, Πάτρα

Περισσότερες πληροφορίες: facebook event

3110063


3110067


3122975


* Οι φωτογραφίες των έργων είναι από το patrasevents.grΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3601 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top