Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 29 Προβολές

Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων: Έναρξη του Diploma in Logistics Management στην Πάτρα

graduate-diploma-in-logistics-management-fb

graduate-diploma-in-logistics-management-fb


Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη του Diploma in Logistics Management στην Πάτρα, στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα με έμφαση στην εφαρμοσμένη πλευρά επιχειρηματικών εργαλείων στο αντικείμενο του Logistics και του Supply Chain Management.

Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί μέσα από τις ανάγκες της αγοράς, αποτελώντας σκαλοπάτι εξέλιξης και ανόδου για επιχειρήσεις και στελέχη.

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε συναφές αντικείμενο ή συνολική εργασιακή εμπειρία τριών ετών και επιθυμούν να ανελιχθούν στο δυναμικό αναπτυσσόμενο κλάδο του Logistics και του Supply Chain Management.

Το Πρόγραμμα διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα, διαρκεί 10 μήνες και υλοποιείται κάθε 15 μέρες (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν διεξάγονται μαθήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί:

– Να αντιληφθούν τις οργανωτικές και τεχνολογικές αλλαγές που ενδεχομένως χρειάζεται η επιχείρησή τους,

– Να προτείνουν αξιόπιστες λύσεις σε επιχειρησιακά προβλήματα ή καταστάσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι στην εργασία τους,

– Να προσεγγίζουν με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο θέματα οργάνωσης και αναδιοργάνωσης των τμημάτων που σχετίζονται με τις δραστηριότητες Logistics,

– Να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των Logistics δραστηριοτήτων και να διαπιστώσουν το περιθώριο βελτίωσής τους.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί επιτυχημένο συνδυασμό καθηγητών και καταξιωμένων managers με ακαδημαϊκή, πρακτική και διεθνή εμπειρία.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί από το 0.24%, της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318 573, 2610 336 352  Fax: 2610 361 517, e-mail: patra@eede.gr, website: www.eede.gr

 
Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2797 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top