Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 1658 Προβολές

Εγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων

eikastiko-ergastirio-dimou-patreon

eikastiko-ergastirio-dimou-patreon


Το Εικαστικό Εργαστήριο Πάτρας, για τέταρτη κατά σειρά χρονιά, διοργανώνει θερινά τμήματα για παιδιά δημοτικού. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 19 Ιουνίου 2018 και θα διαρκέσει έως 12 Ιουλίου 2018. Θα λειτουργεί πρωινές ώρες τρεις φορές την εβδομάδα: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:30 έως τις 12:00.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει και οι προεγγραφές των παιδικών τμημάτων και των τμημάτων ενηλίκων, για όσους ενδιαφέρονται να κατοχυρώσουν ημέρα και ώρα για τη χειμερινή εικαστική σεζόν (Οκτώβριος 2018 – Μάιος 2019), για τα εργαστήρια της Πάτρας και των Βραχνεΐκων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται και να υποβάλουν δηλώσεις συμμετοχής για τα θερινά ή τα χειμερινά τμήματα του Εργαστηρίου της Πάτρας, επικοινωνώντας  καθημερινά – πλην Σαββάτου και Κυριακής – τις πρωινές ώρες, από τη Δευτέρα 4/6/18  έως και τα τέλη Οκτωβρίου 2018 (πλην του μηνός Αυγούστου), από 10.00 έως  13.00, στο τηλέφωνο 2610-620-724 ή επισκεπτόμενοι τα εργαστήρια τις ίδιες μέρες και ώρες, στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο στην Πλατεία Κορύλλων.

Για προεγγραφές των χειμερινών τμημάτων στο παράρτημα των Βραχνεΐκων, μπορούν να επικοινωνούν τις ίδιες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2610-361528.

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3366 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top