Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 74 Προβολές

Επίθεση χρυσαυγιτών έξω από το εφετείο με δύο τραυματίες

11117

Επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί πριν την έναρξη της 194ης συνεδρίασης της δίκης της Χρυσής Αυγής, έξω από την αίθουσα του Εφετείου από ομάδα χρυσαυγιτών.

Όπως αναφέρει το Golden Dawn Watch οι χρυσαυγίτες μοίραζαν έντυπο υλικό και επιτέθηκαν σε επιβάτες τρόλεϊ που διαμαρτύρονταν για την παρουσία τους και τα έντυπα που μοίραζαν.

Η επίθεση ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από περαστικούς μεταξύ αυτών και της Ευγενίας Κουνιάκη (δικηγόρο – συνεργάτιδα του Θ. Καμπαγιάννη) που εκείνη την ώρα προσέγγιζε το δικαστήριο. Η ίδια φώναξε στον οδηγό του τρόλεϊ να κλείσει την πόρτα γεγονός που εξόργισε τους χρυσαυγίτες οι οποίοι επιτέθηκαν στην ίδια και σε άλλη μια κοπέλα με αποτέλεσμα να τις τραυματίσουν στο πρόσωπο.

«Το δικαστήριο πρέπει να εξασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των προσερχομένων» δήλωσε ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής Κ. Παπαδάκης στην πρόεδρο του δικαστηρίου κάνοντας λόγο για το περιστατικό.


 
Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top