Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 46 Προβολές

“Escape the night”: Νέο single από τους Playground Theory

Escape-the-night

Escape-the-night


Το Escape the Night είναι το πρώτο single από το επερχόμενο τρίτο album των Playground Theory, με τίτλο “Tears Go Upwards”.

Το τραγούδι ισορροπεί ανάμεσα σε μία σκοτεινή ατμόσφαιρα με ηλεκτρονικά στοιχεία και συνδυασμούς μελωδιών που εξελίσσονται σε πιο φωτεινά μονοπάτια. Μουσική και στίχοι ενώνονται για  να εκφράσουν τον αγώνα να ξεφύγουμε από την μονοτονία της καθημερινότητας. Το τραγούδι λειτουργεί σαν μία συνειδητοποίηση και αποδοχή του ότι τα πράγματα δεν θα έρθουν πάντα όπως τα περιμέναμε, έναν συμβιβασμό που δεν είναι αναγκαστικά κακός, αρκεί να βρίσκει ο καθένας τη διέξοδό του.

Έχοντας κυκλοφορήσει δύο στούντιο album από την Puzzlemusik (Speaking of Secrets- 2013, Connect the Dots-2016), τα οποία έλαβαν πολύ καλές κριτικές από πολλά μουσικά site και περιοδικά (της Ελλάδας και του εξωτερικού), οι Playground Theory εξελίσσουν τον ήχο τους και θα παρουσιάσουν ζωντανά μέρος από το νέο τους υλικό, όπως και από τα παλαιότερα album στο C-loud festival (electro-dream pop festival στο Gagarin) στις 21 Οκτωβρίου 2017.

Μίξη- παραγωγή- mastering: Γιώργος Πρινιωτάκης
Ηχογράφηση στα στούντιο Artracks


Escape the Night (Fading Soul Remix)

Το b-side και remix του Escape the Night ανέλαβε ο ταλαντούχος Fading Soul. Ο Fading Soul είναι μουσικός, συνθέτης, παραγωγός και DJ. Έχοντας ασχοληθεί με τη μουσική για πάνω από δέκα χρόνια έχει δουλέψει και καταξιωθεί στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής συνδυάζοντας πάντα μελωδίες, κρουστά και αρκετά ethnic στοιχεία.  Μερικά από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του είναι το Ωrion, Love Is και In the Sun (το τελευταίο έγινε με τη συνεργασία της Marcy -τραγουδίστρια των Playground Theory- στα φωνητικά).

Μίξη- παραγωγή- mastering: Fading Soul

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2521 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top