Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 98 Προβολές

Εξετάσεις για τη Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας 2017

φωτο δραματικης2

φωτο δραματικης2


Η Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας ανακοινώνει τις εισαγωγικές της εξετάσεις 2017. Εάν είστε κάτω των 28 ετών και ονειρεύεστε να γίνετε ηθοποιός, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε!

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Σχολής (2610 623730) και να στείλουν έως και 27 Σεπτεμβρίου 2017 όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά στην διεύθυνση Δραματική Σχολή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα 26223, με την ένδειξη «Εισαγωγικές Εξετάσεις» ή να τα προσκομίσουν οι ίδιοι στην γραμματεία της Σχολής.

* Η Αρχική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων ήταν μέχρι 5 Σεπτεμβρίου αλλά όπως ανακοινώθηκε από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας δόθηκε παράταση και οι υποψήφιοι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την αίτησή τους για τις εξετάσεις της Δραματικής Σχολής έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2017. Οι εισαγωγικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θεατράκι της Δραματικής Σχολής (Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα) στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιάσουν:
– Δύο ποιήματα
– Έναν μονόλογο
– Ένα παραμύθι
– Δύο τραγούδια διαφορετικού ύφους το καθένα

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να επιδείξουν τις ικανότητές τους στην κίνηση, το χορό και τον ρυθμό, αλλά και να κάνουν αυτοσχεδιασμούς ατομικούς και ομαδικούς σε θέματα που θα τους δοθούν.

Από τη Σχολή συνιστάται στους υποψήφιους να προετοιμάσουν οι ίδιοι τις παρουσιάσεις τους, καθώς η παρέμβαση επαγγελματιών του χώρου συνήθως προκαλεί δυσκολίες στην ανάδειξη της προσωπικότητας και του φυσικού ταλέντου τους.

Δικαιολογητικά
Οι υποψήφιοι, μαζί με την αίτησή τους, θα πρέπει να προσκομίσουν έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2017 τα εξής έγγραφα:
– Συμπληρωμένη φόρμα αίτησης που παρέχεται από την ιστοσελίδα της Σχολής (www.patrasdramaschool.gr)
– Αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου
– Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
– Τέσσερις μικρές έγχρωμες φωτογραφίες
– Βιογραφικό σημείωμα

Η Γραμματεία της Σχολής θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-15:00.

Δραματική Σχολή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας
Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα
Τηλ.: 2610 623730

Tagged with: ,
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2266 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top