Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 38 Προβολές

“Few but many” – Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των The Low Spark

TheLowSpark (1)

TheLowSpark (1)


Το “Few but many” είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του δυναμικού ροκ τρίο The Low Spark, από τη Λευκωσία. Περιλαμβάνει οκτώ κομμάτια και έχει διάρκεια 40 λεπτά. O ήχος των The Low Spark φέρνει μαζί τις εκφάνσεις της progressive–psychedelic rock, με αρκετές αναφορές στα 70s rock, τη soul και την blues. Χαρακτηρίζεται επίσης από τη συνεχή εναλλαγή μεταξύ συναρπαστικών εντάσεων και μελωδικών γραμμών που σε πολλές στιγμές αγγίζουν τα όρια της μουσικής drone, της noise και της shoegaze.

Στο δίσκο παίζουν ο Λευτέρης Μουμτζής (φωνητικά, μπάσο, πλήκτρα), ο Μάριος Μιχαήλ (κιθάρες) και ο Στέφανος Μελετίου (drums, percussion). Ο δίσκος είναι αποτέλεσμα δουλειάς ενός έτους. Ηχογραφήθηκε στο στούντιο eleven63 στη Λευκωσία από την Μικαέλα Τσαγγάρη και τον Αντρέα Τραχωνίτη και οι μίξεις έγιναν στην Αθήνα από τον Αλέξη Μπόλπαση. Κυκλοφορεί ψηφιακά και σε CD και μπορεί να αγοραστεί από τη διαδικτυακή πλατφόρμα bandcamp.

Οι The Low Spark στις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες και τα social media:
Facebook / Bandcamp / YouTube /SoundcloudInstagram
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2458 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top