Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 55 Προβολές

H Art in Progress προετοιμάζεται για το 4ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk και προσκαλεί εθελοντές

open-call_VOL2

open-call_VOL2


Το φετινό ArtWalk, το τέταρτο κατά σειρά, φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε απήχηση και δημιουργίες όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 4 έρχεται ακόμη πιο δυναμικό, πιο ανατρεπτικό, πιο δημιουργικό από ποτέ.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2019, θα μας μεταφέρει και θα μας εξοικειώσει  με τον καλλιτεχνικό κόσμο της τέχνης του δρόμου και των τοιχογραφιών (murals).

Το ArtWalk συγκεκριμένα, με πρωτοφανή τρόπο για τα δεδομένα της Ελλάδας, κινητοποίησε ενεργά τους πολίτες δημιουργώντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ευφορίας για την μελλοντική εικόνα της πόλης σε ολόκληρη την χώρα.

Απασχόλησε τον τοπικό, τον εθνικό και τον διεθνή τύπο με περισσότερα από 215 άρθρα, καθώς η ανταπόκριση στα social media της Art in Progress και μόνο, ξεπέρασε τις 522.000 επισκέψεις.

Έτσι, η Art in Progress απέδειξε ουσιαστικά ότι οι εικαστικές παρεμβάσεις στον δημόσιο αστικό ιστό της πόλης και ο σύγχρονος πολιτισμός μπορούν να καθιερώσουν διεθνώς την Πάτρα ως πόλο έλξης πολιτισμικού τουρισμού μέσω της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της εξωστρέφειας.

Στα πλαίσια του ArtWalk 4 η Art in Progress, θα προσκαλέσει διάσημους street artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να δημιουργήσουν τοιχογραφίες (murals) σε στοχευμένα σημεία της πόλης!

Η Art in Progress στηρίζοντας το έργο της σε ενεργούς φιλότεχνους πολίτες, χρειάζεται για τη διάρκεια του ArtWalk 4  εθελοντές που θα ενταχθούν στο δυναμικό της.

Όσοι ενδιαφέρονται να ανατρέψουν, έστω και λίγο, την καθημερινότητα της πόλης, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας που μπορείτε να βρείτε εδώ, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Art in Progress ή να επικοινωνήστε μέσω e-mail στο patrartinprogress@gmail.com ή στο τηλ. 6948098744Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top