Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 100 Προβολές

“Hooey” – Οι 32Bastards κυκλοφορούν το debut EP τους

hooey 32bastards

hooey 32bastards


Οι 32Bastards μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους self-released EP με τίτλο “Hooey” το οποίο αποτελείται από τέσσερα κομμάτια. Την παραγωγή, μίξη και master επιμελήθηκε ο John Slacker, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο “The Slow Animals Studio” στην Πάτρα.

Tracklist:
1) Hit N Run
2) Witchez
3) Humanity Down
4) Illegal

Οι 32Bastards δημιουργήθηκαν το 2015 με έδρα την Πάτρα, θέλοντας να ενώσουν τις μουσικές τους επιρροές, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό ήχο. Συνθέτοντας τα δικά τους κομμάτια, το αποτέλεσμα ήρθε σαν ένα περίεργο κράμα με στοιχεία hard rock, rock n roll, punk και δυνατού groove. Έχουν παρουσιάσει το υλικό τους σε συναυλίες στην Πάτρα και την Αθήνα, ενώ το Νοέμβριο του 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο “Lesbionics”, εδραιώνοντας το μοναδικό τους ύφος. Τώρα προετοιμάζονται για το release live τους στην Πάτρα όπου θα παρουσιάσουν το EP μαζί με τα υπόλοιπα τραγούδια τους, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Oι 32Βastards είναι:
Drums – Μάρκος Αντωνόπουλος
Guitars – Γιάννης Παναγιωτόπουλος
Vox/Guitars – Γιώργος Σαββαΐδης
Bass – Γιώργος Μούστος

FacebookBandcamp | Youtube Official PageΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3118 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top