Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 358 Προβολές

“How Many Kilos?” – Νέο τραγούδι από τους Les SkartOi! με τη συμμετοχή του Alex K.

les-skartoi!-how-many-kilos

les-skartoi!-how-many-kilos


Οι Les SkartOi! με το “How Many Kilos?” μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσoυν μέσα στο φθινόπωρο. Το άλμπουμ που θα έχει τίτλο “24 Ηours”, θα περιέχει 10 δικά τους κομμάτια και ο ήχος του, που θα είναι επί το πλείστον ska, θα πλησιάζει ακόμα πιο πολύ τη δεκαετία το 60.

Οι Les Skartoi! είναι μια ska/reggae μπάντα από το Αίγιο που μετρά πάνω από δέκα χρόνια ύπαρξης, έχοντας κυκλοφορήσει δύο επίσημες δουλειές, το full album «Ska Radio» και τα ep «Rude Boyz» και “Fighting On The Danceflour”, ενώ έχουν εμφανιστεί και στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών όπως ο Manu Chao, ο Tonino Carotone και πολλοί ακόμα.

“How Many Kilos?”
Μουσική, στίχοι: Les SkartOi!
Ηχογράφηση, Μίξη, Μάστερ: Noise Box Studio
Βίντεο: BeWild Brother
Με τη συμμετοχή του Alex K. από τους Last DriveΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3591 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top