Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 107 Προβολές

Οι 1000mods, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, «Στη Σκιά των Βράχων»

1000mods

1000mods


Οι 1000mods ετοιμάζονται να κερδίσουν άλλο ένα στοίχημα στο πρώτο μεγάλο outdoor headline show τους. Βρώμικα riffs, φουλ παραμόρφωση από vintage ενισχυτές και ένα wall of sound που θα μας παρασύρει.

Δώδεκα χρόνια, αμέτρητες συναυλίες και περιοδείες και έξι κορυφαίες κυκλοφορίες: «Blank Reality», «Liquid Sleep», «Super Van Vacation», «Valley of Sand», «Vultures», «Repeated exposure to…».

Λίγους μήνες από την πρώτη τους περιοδεία στην αμερικανική ήπειρο, και έχοντας ήδη «οργώσει» την Ευρώπη, σε λίγο καιρό θα «συστηθούν» στο περίφημο Hellfest της Γαλλίας και σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Μπορείτε να φανταστείτε καλύτερο κλείσιμο για το καλοκαίρι σας; Έχετε 1000 λόγους για να είστε εκεί!


Μαζί με τους 1000mods, στο Θέατρο Βράχων θα είναι και οι Million Hollers!

Οι Million Hollers σχηματίστηκαν το 2011 στη Θεσσαλονίκη. Hollers ήταν τα πρώιμα τραγούδια των σκλάβων Αφροαμερικανών εργατών. Η σημερινή ερμηνεία της λέξης holler είναι «κραυγή». Κραυγαλέο και το περιεχόμενο των τραγουδιών, ωδή στο ανεκπλήρωτο, θυμωμένες πεντατονικές, δακρύβρεχτα slides. Μαύρη μουσική, 70s αισθητική, ειλικρινής απλότητα – το τρίπτυχο με το οποίο πορεύονται. Μετρούν δύο κυκλοφορίες υπό τη σκέπη της «οικογενειακής» κολεκτίβας Hands in Sand: Το ομώνυμο 7ιντσο (2013)  και το πιο πρόσφατο 10″ Once upon a whiskey. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στη διαδικασία παραγωγής του LP που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του ’18.

Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Τοποθεσία:
Θέατρο Βράχων, Βύρωνας

Εισιτήρια:

Προπώλησης  (δεύτερη φάση) 12 ευρώ – Τιμή Ταμείου: 14 ευρώ

Προπώληση:

Αθήνα – Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 2103608366 | www.tickethouse.gr

Θεσσαλονίκη – Musicland, Μητροπόλεως 102 τηλ. 2310264880 | Stereodisc Record Shop, Αριστοτέλους 4 τηλ. 2310262912

Σε όλη την Ελλάδα – Δίκτυο καταστημάτων Public | www.ticketmaster.gr

*Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.


Πληροφορίες:
facebook event | 1000mods

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2786 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top