Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 95 Προβολές

Η Αφροδίτη του μήλου

afroditi-fb

afroditi


– Η κρίση στην Ελλάδα ξεπεράστηκε, έτσι δεν είναι;

– Όχι και σε σε καμιά περίπτωση. Πώς κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;

– Στις γερμανικές εφημερίδες δεν υπάρχει κανένα άρθρο που να περιγράφει πλέον την ύπαρξη κρίσης στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός σας, από ότι γράφεται, τα κατάφερε.

– Κοίταξε Βόλφγκανγκ, το θέμα του αριστερού πρωθυπουργού της Ελλάδος, ας το αφήσουμε καλύτερα.Τώρα το θέμα με τις εφημερίδες σας δεν είναι τι γράφουν ή τι δεν γράφουν, αλλά το τι μου λέει η μάνα μου η κυρά Αφροδίτη όταν της τηλεφωνώ στην Ελλάδα.

– Τι σου λέει Αλέξη;

– Μου λέει ότι όταν πηγαίνει στην λαϊκή, αγοράζει τρία μήλα, ένα κιλό πατάτες και δυο με τρεις το πολύ ντομάτες.

– Ε, και τι σημαίνει αυτό.

– Αυτό σημαίνει φίλε μου Βόλφγκανγκ, ότι όταν μου ξανατηλεφωνήσει η μάνα μου, η πάλαι ποτέ όμορφη Αφροδίτη, και νυν γηραιά, θα μου πει ότι ένα κιλό μήλα είναι πολύ ακριβά και ότι αντέχει να αγοράσει ένα μονάχα και εγώ τότε θα της απαντήσω ότι από Αφροδίτη της Μήλου, που μικρός θαυμάζοντας την, την αναφωνούσα, θα έχει μεταλλαχτεί ελέω κρίσης, στα γεράματά της σε Αφροδίτη του μήλου.

– Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Αλέξη.

– Πού να καταλάβεις καλέ μου φίλε Βόλφγκανγκ, πού να καταλάβεις. Εγώ πάντως, πάντα θα σου είμαι φίλος πιστός.


Η οποιαδήποτε ομοιότητα του παραπάνω διαλόγου είναι τυχαία και εντελώς συμπτωματική. Εξάλλου δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά. Το παρακάτω επίσης βίντεο που ακολουθεί ουδεμία σχέση με τα παραπάνω έχει. Η ύπαρξη του, η επισύναψη του, είναι εντελώς τυχαία. Μοναδικός σκοπός του είναι η απλά και ξεκάθαρα η ψυχαγωγία των πιθανών αναγνωστών ή και αναγνωστριών του παραπάνω κειμένου. Καλή σας διασκέδαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 85 Άρθρα

«Words are all we have», είπε ο Σάμουελ Μπέκετ. Mικρός σαν ήμουν, ήθελα να πραγματοποιηθούν οι τρεις ευχές που μου αναλογούσαν. Πάντα όμως έκανα την ίδια μοναδική ευχή. Τις άλλες δύο δεν χρειάστηκε να τις σπαταλήσω. Γιατί από μικρός βρήκα τους «Αγιους Τόπους» μου. Τους τόπους εκείνους όπου η μνήμη μου, δημιουργούσε τις λέξεις και οι λέξεις αρθρώνονταν σε λόγο. Μερικές φορές είμαι τυχερός και ο Λόγος με γεμίζει με το φως του. Τότε μιά βαθιά γαλήνη και παραδοχή με κατακλύζει. teatrofatses@gmail.com

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top