Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 49 Προβολές

Οι “Babel Trio” ξεκινούν από την Κρήτη για μια βόλτα σε όλη την Ελλάδα!

babel_tour-fb

babel_tour-fb


Οι Babel Trio προσδιορίζουν την μουσική τους ως progressive rock, ψυχεδελικού μουσικού κώδικα, που χρησιμοποιεί ποικίλες αισθητικές αναφορές έχοντας ως βάση τις μουσικές της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου.

Ο Ηλίας Γουμάγιας από το Progrocks.gr συμπληρώνει χαρακτηριστικά: “Οι Babel Trio μπολιάζουν παραδοσιακά στοιχεία στη μουσική τους χωρίς να γίνονται γραφικοί, καταφέρνουν να τζαμάρουν a la Kyuss με τρόπο γνήσιο και όχι επιτηδευμένο. Μέσα από ένα fusion παίξιμο που ενίοτε ξεδιπλώνεται ψυχεδελικά, ταξιδεύουν τον ακροατή στις απάτητες παραλίες του Νότου, συνδυάζοντας το κλίμα καλοκαιρινής ραστώνης της Σούγιας με την εγκεφαλικότητα του Καζαντζάκη».

Με ένα δίσκο στις αποσκευές (Roots Electrified, 2017) και ένα δεύτερο να ετοιμάζεται, ξεκινούν από την Κρήτη για μια βόλτα σε όλη την Ελλάδα, προσκαλώντας όλους τους ανθρώπους της Βαβέλ στα ξεχωριστά live τους!

19/11 Αθήνα – six d.o.g.s
22/11 Πάτρα – Γιάφκα
23/11 Τρίκαλα – Ανδρομέδα
24/11 Λάρισα – Stage
25/11 Λευκάδα – Milos Beach
26/11 Θεσσαλονίκη – Residents


Οι Babel Trio είναι οι
Δημητρης Σιδερής: Custom Ηλεκτρικό Λαούτο
Μιχαλης Αυλωνίτης: Άταστο Ηλεκτρικό Μπάσο
Τρικαλέρο: Drums
Αριστοτέλης Τέλης: Επιμέλεια ήχου

Επιμέλεια παραγωγής: GoodHeart Productions

Babel trio | facebook | youtube

poster_babel_tour2

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top