Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 40 Προβολές

Οι Gadjo Dilo μαζί με τον Βαγγέλη Γερμανό στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Gadjo-Dilo-k-germanos

Gadjo-Dilo-k-germanos


Όταν οι Gadjo Dilo συνεργάζονται με τον Βαγγέλη Γερμανό και όταν το gipsy swing «μπερδεύεται» με την «Κρουαζιέρα» και τα «Μπαράκια».

Οι Gadjo Dilo «πειράζουν» τα τραγούδια του Γερμανού όπως μόνο εκείνοι ξέρουν και προσθέτουν σε αυτά τον χαρακτηριστικό τους swing ήχο. Και ο Βαγγέλης Γερμανός, ερμηνεύει τις «manouche de grec» επιτυχίες των Gadjo Dilo, δίνοντάς τους τη δική του πινελιά.

Gadjo-Dilo-k-germanos-2


Οι μελωδίες του πρωτεργάτη κιθαρίστα της gypsy jazz, Django Reinhardt συναντούνται με αυτές των Μανώλη Χιώτη, Βασίλη Τσιτσάνη και Βαγγέλη Γερμανού. Αγαπημένα τραγούδια μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές και μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε παρέα.

Παρασκευή: 17, 24 Νοεμβρίου, 1 & 8 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar, 14 ευρώ με ποτό στο bar, 15 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr | 11876 | σε όλα τα καταστήματα:Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, viva kiosk, αθηνόραμαgr.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 210 9315600)

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2711 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top