Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 486 Προβολές

Η ειλικρίνεια είναι το ομορφότερο πράγμα στη ζωή

light-bulbs

light-bulbs


Η τιμωρία για ψευδή δήλωση στοιχείων είναι τα ισόβια. Ισόβιος αποκλεισμός απ’ τις υγιείς ανθρώπινες σχέσεις. Το να προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι τρώει τα σώθηκα, οι ρόλοι αφορούν το θέατρο όχι τη ζωή. Στους ανθρώπους οφείλεις να παρουσιάζεσαι γυμνός με τα χαρτιά σου ανοιχτά. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει καμία ουσία. Είναι χάσιμο χρόνου. Άλλωστε το ποιος είσαι στην πραγματικότητα θα φανεί απ’ αυτά που κάνεις κι όχι απ’ αυτά που λες ότι κάνεις.

Όμορφο πράγμα ν’ αγαπούν αυτό που είσαι, το χαίρεσαι ο ίδιος πρώτα απ’ όλα. Ταιριαστός ελεύθερος κι άνετος να ζήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις χωρίς κανένα άγχος παρεξήγησης. Είτε σε νέο φίλο, είτε σε νέο έρωτα η αλήθεια σου οφείλει να υπάρχει γραμμένη στο κούτελο. Στην ερώτηση ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας σε με μια σχέση η απάντηση είναι μια και πρέπει να δοθεί φωναχτά: «Ειλικρίνεια».

Δεν έχει να κάνει με το αν θα κερδίσεις ή αν χάσεις, εδώ δεν είναι αγώνας είναι ζωή και στη ζωή ψάχνεις συνοδοιπόρο όχι αντίπαλο να τον κερδίσεις στα σημεία. Αφήσου ελεύθερος κι ότι είναι να γίνει θα γίνει!

«Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι»
Όσκαρ ΟυάιλντΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 58 Άρθρα

Αλέξανδρος Παύλου, τριανταπεντάρης σχεδόν, κάτοικος Αθηνών, πολλά κακά σ’ αυτή την Πόλη, αλλά όπως κάθε τι κακό έτσι κι αυτή θα βρει ένα κόλπο για να σε κρατήσει δίπλα της εξαρτημένο. Στη δική μου περίπτωση το «κόλπο» λέγεται τέχνη. Θέατρο και μουσική είναι στην κορυφή της πνευματικής μου πυραμίδας κι η Αθήνα τα προσφέρει απλόχερα. | pavloualexandros@hotmail.com

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top