Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 9 Προβολές

Η καρδιά του ελληνικού Ταεκβοντό χτυπάει δυνατά στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου

TKD_LOGO-fb

TKD_LOGO


Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών με τη συμμετοχή περίπου 600 αθλητών/αθλητριών και 400 προπονητών – συνοδών. Πολύ σημαντική θα είναι η εκπροσώπηση της Πάτρας στο κορυφαίο ετήσιο ραντεβού του Ταεκβοντό, στο οποίο θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες των 20 τοπικών σωματείων. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι το διήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότερα από 4.000 άτομα από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών 2017 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΑΣ Απόλλων Πάτρας. Την διοργάνωση ανέλαβαν με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό τα σωματεία: Α.Σ. Αστραπή, Fight Club Patras, Α.Σ. Έκρηξη και Α.Σ. Fitathlon.

Στην Πάτρα θα έλθουν για να λάβουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού Ταεκβοντό, τα οποία εισέρχονται στο νέο Ολυμπιακό κύκλο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τη συμμετοχή τους σε μεγάλες διοργανώσεις. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και αθλήτριες από 17 χρονών και πάνω, κάτοχοι μισής μαύρης ζώνης και άνω. Το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα με βάση τις κατηγορίες σωματικού βάρους θα ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου ενώ η κλήρωση στις 31 Μαρτίου.

Το Ταεκβοντό διακρίνεται τόσο για το αγωνιστικό πάθος των αθλητών του, όσο και για τον αυξημένο βαθμό συναισθηματικής συμμετοχής των θεατών που παρακολουθούν αγώνες αυτού του επιπέδου. Στοιχεία που το κατατάσσουν ψηλά στη λίστα των θεαματικών και δυναμικών αθλημάτων.

Η είσοδος στους αγώνες για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

TKD_AFISA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
 • Βιβλίο: ένα είδος μηχανής…

  Βιβλίο: ένα είδος μηχανής…

  Ένας πολύ ενδιαφέρων συγγραφέας της σύγχρονης εποχής, ο Andy Miller, γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα, τα εξής: «Πιστεύω ότι τα
 • Καρκίνος είναι το όνομα του

  Καρκίνος είναι το όνομα του

  Υπήρξαν πολλά χρόνια στα οποία η ανθρωπότητα μουδιασμένη μπροστά στην επιθετικότητα του καρκίνου, δεν πρόφερε το όνομά του προσπαθώντας να
 • Το ποδήλατο θα αλλάξει τον κόσμο (σου)

  Το ποδήλατο θα αλλάξει τον κόσμο (σου)

  Νομίζω πώς έχει γίνει σαφές σε όλους μας πως το ποδήλατο θα αργήσει πολύ να  γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 1313 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top