Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 61 Προβολές

«Η Κιβωτός του Ζάρα» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Θέατρο Κιβωτός

Zara_3Α-fb

Zara_3Α


Μετά τη θερμή υποδοχή του κοινού, «Η Κιβωτός του Ζάρα» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο συνεχίζεται στο θέατρο Κιβωτός για όλες τις Δευτέρες του Ιανουαρίου, ενώ προσθέτει και τρεις μεταμεσονύχτιες παραστάσεις τα Σάββατα 5, 12 και 19 Ιανουαρίου.

Ο Xριστόφορος Ζαραλίκος συνεργάζεται με τον Πιτσιρίκο στα κείμενα της παράστασης σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Κακλέα στο θέατρο Κιβωτός.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με το ποτό τους μία απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση, όπου θα υπάρχουν -όπως πάντα- πολιτική σάτιρα, μοναδικές πρόζες, απίστευτοι αυτοσχεδιασμοί, αλλά και οι… «διάλογοι» μαζί τους!

Με διάθεση πάντα να σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, με εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος υπόσχεται ότι δε θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο!

Zara_2a-1a


Συντελεστές

Κείμενο: Πιτσιρίκος- Χριστόφορος Ζαραλίκος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Κακλέας

Πληροφορίες

Σάββατα (μεταμεσονύχτιες) 5, 12 και 19 Ιανουαρίου | Ώρα έναρξης: 00:00
Δευτέρες 7, 14, 21 και 28 Ιανουαρίου | Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια:  90 λεπτά
Θέατρο Κιβωτός  Πειραιώς 115, Γκάζι
Εισιτήριο: Κανονικό 12 ευρώ | προπώληση : 10 ευρώ | Προσφορά για την προπώληση: 1 + 1 εισιτήριο (ισχύει ως 4/1/18)
Τηλέφωνο ταμείου: 210 3427426 | Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείου : Τρίτη έως Σάββατο 10:00 – 13:00 και 17:00 – 22:00 και Κυριακή 10:00 – 20:00
zaralikos.gr | facebook | Youtube Channel | twitter

Zara_4aΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3583 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top