Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 123 Προβολές

Η μικρού μήκους ταινία «Εμένα ο γιος μου» του Χάρη Καραουλάνη στη Θεσσαλονίκη

emena-o-gios-mou

emena-o-gios-mou


Η ταινία «Εμένα ο γιος μου» του Χάρη Καραουλάνη αφού ταξίδεψε σε Ινδία, Αμερική, Ευρώπη ξαναγύρισε στην Ελλάδα. Ανηφορίζει λοιπόν για τη Θεσσαλονίκη όπου θα προβληθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Select Respect Film Festival.

Υπόθεση
Ο Σπύρος βγάζει βόλτα στο πάρκο μια ηλικιωμένη κυρία με κινητικά προβλήματα. Η κυρία μιλάει ακατάπαυστα για τον γιο της. Όταν θα θελήσει αργότερα να του τηλεφωνήσει, θα ανακαλύψει ότι το κινητό της έχει κλαπεί.

Μια ταινία ανθρώπινη και ρεαλιστική που συγκίνησε το κοινό στα φεστιβάλ όπου προβλήθηκε καθώς αγγίζει ένα θέμα ευαίσθητο το οποίο μας θυμίζει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη.

Η ταινία έχει να κάνει με την σχέση δύο ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν ένα τρόπο να επικοινωνήσουν.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Δημήτρης Χιωτέλλης.

Η ταινία θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου στον Κινηματογράφο Ολύμπιον, στην Πλατεία Αριστοτέλους (Αίθουσα Παύλος Ζάννας) στις 17:00 όπου θα λάβει μέρος το «2ο Μέρος Διαγωνιστικού ταινιών μικρού μήκους» του Select Respect Film Festival. Είσοδος ελεύθερη.


Σκηνοθεσία: Χάρης Καραουλάνης
Σενάριο: Δημήτρης Χιωτέλλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Όλγα Αβραμίδου
Μουσική: Γιάννης Ανδρουλακάκης
Παίζουν οι: Αλεξάνδρα Βαρβεράκη, Χρήστος Κυριακός, Ελεάνα Γρηγορίου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντιγόνη Ρόζα / Σκρίπτ: Λία Μυριδάκη / Βοηθοί Εικονολήπτη: Δήμητρα Σιόντα, Βιβή Βλασταρά / Μοντάζ – Color Correction: Βάσια Παπαηλίου / Ηχοληψία – Μιξάζ: Μιχάλης Μωρακέας / Βοηθός ηχολήπτη: Γεωργία Δαμίγου / ΄Β βοηθός ηχολήπτη: Στέλιος Ιωάννης Καπάνταης / Κοστούμια: Αφροδίτη Βαφειάδου, / Φωτογράφος Αφίσας – Backstage: Βιβή Βλασταρά / Σχεδιασμός Αφίσας: Μάνος Κακούρης

Οργάνωση Παραγωγής: Χάρης Καραουλάνης, Αντιγόνη Ρόζα
Παραγωγή: Δημήτρης Καραουλάνης

Είδος: Κοινωνικό Δράμα
Έτος: 2016
Διάρκεια: 7’Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3435 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top