Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 180 Προβολές

Η μικρού μήκους ταινία «Εμένα ο γιος μου» του Χάρη Καραουλάνη ταξιδεύει στην Ινδία

my-own-son-1

my-own-son-1


Έχοντας στο ενεργητικό της πολλές συμμετοχές αν τον κόσμο η ταινία «Εμένα ο γιος μου» συνεχίζει το ταξίδι της. Αυτή την φορά κάνει στάση στην Ινδία όπου θα προβληθεί στο πλαίσιο του Asian Film Centre Global Fest το οποίο θα διεξαχθεί στην Καλκούτα από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε από την Κύπρο το Σεπτέμβριο του 2016, συνέχισε στο Ναύπλιο (όπου απέσπασε βραβείο καλύτερης ελληνικής ταινίας μικρού μήκους), στην Ισπανία, στο Λονδίνο, στο Σικάγο και τώρα στην Ινδία.

Μια ταινία ανθρώπινη και ρεαλιστική που συγκίνησε το κοινό στα φεστιβάλ όπου προβλήθηκε καθώς αγγίζει ένα θέμα ευαίσθητο το οποίο μας θυμίζει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η ταινία έχει να κάνει με την σχέση δύο ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν ένα τρόπο να επικοινωνήσουν.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Δημήτρης Χιωτέλλης.

my-own-son-3


Υπόθεση
Ο Σπύρος βγάζει βόλτα στο πάρκο μια ηλικιωμένη κυρία με κινητικά προβλήματα. Η κυρία μιλάει ακατάπαυστα για τον γιο της. Όταν θα θελήσει αργότερα να του τηλεφωνήσει, θα ανακαλύψει ότι το κινητό της έχει κλαπεί.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Χάρης Καραουλάνης
Σενάριο: Δημήτρης Χιωτέλλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Όλγα Αβραμίδου
Μουσική: Γιάννης Ανδρουλακάκης

Παίζουν οι: Αλεξάνδρα Βαρβεράκη, Χρήστος Κυριακός, Ελεάνα Γρηγορίου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντιγόνη Ρόζα / Σκρίπτ: Λία Μυριδάκη / Βοηθοί Εικονολήπτη: Δήμητρα Σιόντα, Βιβή Βλασταρά / Μοντάζ – Color Correction: Βάσια Παπαηλίου / Ηχοληψία – Μιξάζ: Μιχάλης Μωρακέας / Βοηθός ηχολήπτη: Γεωργία Δαμίγου / ΄Β βοηθός ηχολήπτη: Στέλιος Ιωάννης Καπάνταης / Κοστούμια: Αφροδίτη Βαφειάδου, / Φωτογράφος Αφίσας – Backstage: Βιβή Βλασταρά / Σχεδιασμός Αφίσας: Μάνος Κακούρης

Οργάνωση Παραγωγής: Χάρης Καραουλάνης, Αντιγόνη Ρόζα
Παραγωγή: Δημήτρης Καραουλάνης

Κοινωνικό Δράμα, 2016
Διάρκεια: 7’

 
Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2624 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top