Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 84 Προβολές

Η «Νύχτα» της Rebecca Prichard στο Θέατρο Άλφα Ιδέα

h-nyxta_01

h-nyxta_01


Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Ψύχωση» (4.48 Psychosis) της Sarah Kane το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με το βραβευμένο βρετανικό έργο «Νύχτα» (Yard Gal) της Rebecca Prichard στο Θέατρο Άλφα Ιδέα. Η Rebecca Prichard αποτελώντας μια λαμπρή συνεχίστρια του έργου της Sarah Kane και του θεατρικού ρεύματος In-yer-Face-Theater μας καλεί στο κέντρο μιας μητρόπολης του άμεσου μέλλοντος, μας προκαλεί να περιπλανηθούμε μαζί της σε ένα υπαρξιακό ταξίδι έως την άκρη της Νύχτας!

Το σκοτάδι απλώνεται πάνω από την Ευρώπη. Μια παρέα κοριτσιών ξεκινούν μέσα στην Νύχτα του κόσμου την πιο μεγάλη περιπέτεια. Αναζητούν μια έξοδο κινδύνου, έναν τρόπο διαφυγής και εναντίωσης στους κανόνες, τις απαγορεύσεις και τις εντολές. Ανακαλύπτουν τελικά το πιο τρομακτικό μέρος που μπορεί να ταξιδέψει ο άνθρωπος: το σκοτάδι που κρύβει ο καθένας μας μέσα του.

h-nyxta_03


Σκηνοθεσία: Τάσος Σαγρής
Παίζουν: Σίσσυ Δουτσίου και Λίλη Τσεσματζόγλου
Μουσική: Radiohead, Prodigy, Anne Clark, Total Eclipse, X Dream, Atmos, Sandman, Lou Reed, Μikael Delta, Yann Tiersen, Αrcade Fire
Video Art: Άλκηστις Καφετζή, Void Optical Art Laboratory
Σκηνικά: Κenny Mac Lellan
Φωτισμοί: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Μετάφραση: Anna Holloway

Διάρκεια: 90′

Κάθε Σάββατο από 25/11/2017 έως 13/1/2018 για 8 παραστάσεις
Ώρα έναρξης παραστάσεων, 23:00

Θέατρο Άλφα.Ιδέα
28ης Οκτωβρίου -Πατησίων- 37 & Στουρνάρα 51
τηλ.:210 5238742, 210 5221444

Με την υποστήριξη της συλλογικότητας Κενό Δίκτυο

+the Institute [for Experimental Arts] // + Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών

h-nyxta_02

 

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2892 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top