Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 179 Προβολές

Η παράσταση «Συνδέσεις» της Αγγελικής Τουμπανάκη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

MG_0148

MG_0148


Η παράσταση – πρόταση «Συνδέσεις» της Αγγελικής Τουμπανάκη, θα παρουσιαστεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για τρεις Τετάρτες, φιλοξενώντας τρεις σημαντικούς καλλιτέχνες.

Σε αυτό τον κύκλο των «Συνδέσεων», η Αγγελική Τουμπανάκη συμπράττει με την εμβληματική τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη (Τετάρτη 21 Μαρτίου), τον ξεχωριστό σολίστα του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλο (Τετάρτη 28 Μαρτίου) και τον σημαντικό συνθέτη και κιθαριστή Νότη Μαυρουδή (Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου), σε μια διαδρομή με τραγούδια – ορόσημα της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας, με ανοιχτούς ορίζοντες στη διάδραση και την ελευθερία της μουσικής έκφρασης.

Η Αγγελική Τουμπανάκη με τους συνεργάτες της, Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Στάθη Άννινο στο πιάνο, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα και το γυναικείο πολυφωνικό σχήμα «Terra Voce», δημιουργούν ένα σύγχρονο, πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες, αυτοσχεδιασμούς και συνθέσεις – συνδέσεις διαφορετικών χωροχρόνων. Την ίδια στιγμή, αναπτύσσεται μια διαδραστική συνύπαρξη του ήχου και της εικόνας, με τον πολυβραβευμένο σκιτσογράφο Soloúp, να ιχνογραφεί τις ιστορίες των τραγουδιών σε πραγματικό χρόνο.


Επιμέλεια Προγράμματος: Όλγα Λασκαράτου
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Καρυώτης

Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα
Στάθης Άννινος: πιάνο
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, loops
Ηλίας Δουμάνης:  τύμπανα, pads, loops
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή, loops
+πολυφωνικό σχήμα “Terra Voce”

Live drawing: Soloúp

Συμπαραγωγή: Artway – Τεχνότροπον & Red Μoonlight Productions

Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
Τετάρτη 21 Μαρτίου | Μαρία Φαραντούρη – φωνή
Τετάρτη 28 Μαρτίου | Θανάσης Βασιλόπουλος – κλαρίνο
Τετάρτη 4 Απριλίου | Νότης Μαυρουδής – κιθάρα

Τοποθεσία:
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Πειραιώς 206, Ταύρος

Εισιτήρια:
Γενική Είσοδος: 16 ευρώ – Μειωμένη τιμή: 13 ευρώ


Πληροφορίες / Προπώληση:
210 341 8550 | www.mcf.gr

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2628 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top