Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 97 Προβολές

Η ποτοποιία “Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης” στο Athens Bar Show 2017 με νέα προϊόντα

ABS-2017-TENTOURA-CASTRO

ABS-2017-TENTOURA-CASTRO


Η ποτοποιία “Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης” θα συμμετέχει ως εκθέτης στο Athens Bar Show που θα λάβει χώρα στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Hall 1 Μηχανουργείο, Stand 12). Πρόκειται για μία μοναδική ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στους bartenders και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στο κοινό τα νέα προϊόντα της εταιρείας:

Bitteráneo Mediterranean Bitters (Περγαμόντο, Θυμάρι, Τεντούρα, Μαστίχα): Τα πρώτα ελληνικά bitters

Vermood Vermouth Rosso: Το κόκκινο βερμούτ που έρχεται να συμπληρώσει το δίδυμο Junique Juniper & Wine – Vermood Bianco.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εμπνευστούν από μία μεγάλη σειρά προϊόντων της εταιρείας, ήδη γνωστά και αγαπημένα: Τεντούρα Κάστρο με μαστίχα, Λικέρ Κάστρο «κύβοι», κ.ά. ενώ, επιτυχημένοι bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν μεσογειακά cocktails με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Η ποτοποιία Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης δίνει ιδιαίτερο βάρος στην επιστημονική έρευνα και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από εκχύλιση και απόσταξη με πηγή έμπνευσης βότανα και φρούτα της ελληνικής γης και της Μεσογείου γενικότερα. Για την προώθησή τους επιδιώκει τη συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες των bar και η συμμετοχή της εταιρείας στο Athens Bar Show είναι μια ευκαιρία για επιτυχή αποτελέσματα.

Για προσκλήσεις μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, εταιρεία, στοιχεία επικοινωνίας) στο info@tentoura.gr.

Περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr | facebook.com/castrospiritsΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3233 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top