Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 79 Προβολές

Η ποτοποιία “Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης” ταξιδεύει στην Κύπρο!

CYBA 2018 Cyprus

CYBA 2018 Cyprus


Η ποτοποιία “Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης” ταξιδεύει στην Κύπρο για το “3rd BAR SHOW Cy.B.A 2018”!

Θα συμμετέχει ως εκθέτης στο 3ο Bar Show της Cyprus Bartenders Association (Cy.B.A.), μαζί με την εταιρεία “KARPOS – Fine Greek Products” που θα λάβει χώρα στις 13 και 14 Μαρτίου 2018 στη Δερύνεια (ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΠΑΛΛΑΣ, 10:00 – 21:00, Περίπτερο 20).

Πρόκειται για μία μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στους bartenders και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών και της εστίασης (bars – hotels – restaurants – cafés): Εκθέσεις προϊόντων, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προγράμματα, Παγκύπριοι Διαγωνισμοί Κοκτέιλ!

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εμπνευστούν από μία μεγάλη σειρά προϊόντων της εταιρείας: BITTERÁNEO Mediterranean Bitters, VERMOOD Vermouth Bianco / Rosso, JUNIQUE Juniper & Wine, ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ, ΤΕΝΤΟΥΡΑ με ΜΑΣΤΙΧΑ, λικέρ ΚΑΣΤΡΟ «ΚΥΒΟΙ» από 100% φυσικά εκχυλίσματα, κ.ά.

Ενώ, θα δοκιμάσουν και aperitivo cocktails με τα συγκεκριμένα προϊόντα!

www.castro-spirits.gr | Facebook EventΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3125 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top