Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 205 Προβολές

Οι Social Waste live στο Gagarin

Social-Waste-live-Gagarin-2018-fb

Social-Waste-live-Gagarin-2018-fb


Οι Social Waste live στο Gagarin στις 17 Μαρτίου 2018. Μαζί τους θα είναι ο dj booker στα πλατό, ο Yiannis Michailidis στη λύρα πόντου και ο Lucretia De Manchione στα drums, στον ήχο θα είναι ο Dj Stigma και ο Vartan Abovian.

«Λέμε να κάνουμε μια συναυλία μεγάλη. Να μαζευτούμε με τους φίλους μας, ένα ντράμερ, ένα DJ, ένα πόντιο λυράρη, δυο ηχολήπτες, τις γκάιντες, τα λαούτα, τις λάφτες και τα μικρόφωνα ανοιχτά στο Gagarin, το Σάββατο 17 Μάρτη και να παίξουμε τα παλιά μας κομμάτια “αλλιώς” . Επίσης να παρουσιάσουμε τα καινούρια που ετοιμάζουμε. Θα ‘ρθεις;»


Οι Social Waste δημιουργήθηκαν το 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεκαεφτάχρονοι τότε, μαθητές ακόμα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή των active member, οι οποίοι τους πρότειναν να συνεργαστούν στα πλαίσια της ομάδας παραγωγής τους, της Freestyle Productions.

Μετά από περιπλάνηση ετών στον κόσμο του ελληνικού hip hop, πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλά τραγούδια και εμπειρίες στη σκηνή. Το 2004 αποχωρούν από τη Freestyle Productions, τηρώντας σιγή ιχθύος μέχρι και το 2013, οπότε αποφάσισαν να ξαναβγούν στο προσκήνιο. Το Νοέμβρη του 2013 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Στη γιορτή της Ουτοπίας», το Δεκέμβρη του 2015 το άλμπουμ «Με μια πειρατική γαλέρα» και τον Φλεβάρη του 2017 μαζί με τα Αντίποινα κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Το hip hop της Μεσογείου».

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τον ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και το δυναμισμό του hip hop με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα της Μεσογείου. Μετρούν πολυάριθμες εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους, κοινωνικά κέντρα, καταλήψεις και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στη Γερμανία, τη Νορβηγία και το Μεξικό.

Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
17 Μαρτίου 2018 –  Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00

Τοποθεσία:
Gagarin 205 LIve Music Space, Λεωφόρος Λιοσίων 205, Αθήνα, τηλ.: 2114 112500

Εισιτήρια:
Τιμές εισιτηρίων και σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα


Πληροφορίες:
Αυτοδιοργάνωση: Social Waste (Official)info@socialwaste.org | τηλ.: 6977991407 | facebook event | Αφίσα, artwork: Ioannis IkonomakisΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3118 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top