Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 58 Προβολές

Η «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» 40ρισε

spyridoula-alive-2

spyridoula-alive-2


«Δεν είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι. Αλλά δεν είναι και της ευκολίας.

Κατά τι νεώτερη κι έχοντας μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά, αυτούς τούς τύπους τούς παρατηρούσα κάπως από μακριά. Αργά νύχτα, ξημερώματα, συναντιόμασταν στα περίπτερα για τσιγάρα και λοιπά. Συνοδεύοντας πάντα τα ομορφότερα κορίτσια, με τα καπέλα τους και τα μακριά παλτά. Κι άλλοτε και πιο συχνά στην Πλάκα στο Σπόρτιγκ και στα σινεμά παίζοντας αυτοί από σκηνής κι εμείς να ζούμε τα όνειρά μας τα τρελά.

Αργότερα, στο σπίτι το μυθικό στην Αγία Παρασκευή… Η κατάσταση ήταν Φλού κι είχαμε πλέον γνωριστεί. Παύλος, Μήτσος και λοιποί. Τζιμό, Τέρρυ, Τόλης Μ., Σωτήρης Θ., Παύλος Β., Νίκος Δ. Ήταν πολλοί και εκλεκτοί κι ανάμεσά τους η Μελίνα Κ. η πιο ξεχωριστή!

Πορείες, διαδηλώσεις, Μαύρα ρόδα, ζωή χωρίς εκπτώσεις.
Κυλώντας ή κατρακυλώντας, rock ‘n roll…
Δεν μετρώ τα χρόνια ποτέ, κι ούτε για τους φίλους μεζούρα κρατώ (οι μετρήσεις είναι για δημοσιογράφους “τυπικούς” κι έρευνα στατιστική) κρατάω τη χαρά και το ταξίδι μου μαζί.

Καλά 40 ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ μου καλή!»

Θέκλα Τσελέπη


Με αφορμή τα 40 χρόνια πορείας τους οι Σπυριδούλα γιορτάζουν σε μια λαμπερή βραδιά στο «Gagarin 205» (Λιοσίων 205) για να γιορτάσουν μαζί με φίλους, γνωστούς, παλιούς και νέους αγαπημένους τους 40 ΧΡΟΝΙΑ ALive το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

special guests:

Μήτs.o.s. Πουλικάκος
Γιάννης Αγγελάκας
Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης
Άλεξ Κ. & Γιώργος Καρανικόλας (The Last Drive)
Νίκος Ζιώγαλας
Σωτήρης Θεοχάρης (ANFO, Αδιέξοδο)
Αλέξης Ιωάννου (The Burger Project)
Δημήτρης Πολύτιμος (όλη η ιστορία του ελληνικού ροκ…)

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης, Seven spots, Reload, Syd Records

spyridoula-alive-1Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2458 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top