Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 23 Προβολές

Οι “The Low Spark” παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο “Few but many” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

the-low-sparΚ1

the-low-sparΚ1


Οι “The Low Spark” παρουσιάζουν ζωντανά τον πρώτο τους δίσκο “Few but many” σε δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την πρώτη δισκογραφική δουλειά του δυναμικού ροκ τρίο από τη Λευκωσία. Ο ήχος τους φέρνει μαζί τις εκφάνσεις της progressive–psychedelic rock, με αρκετές αναφορές στα 70s rock, τη soul και την blues. Χαρακτηρίζεται, επίσης, από τη συνεχή εναλλαγή μεταξύ συναρπαστικών εντάσεων και μελωδικών γραμμών που σε πολλές στιγμές αγγίζουν τα όρια της drone, της noise και της shoegaze.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο στούντιο eleven63 στη Λευκωσία από την Μικαέλα Τσαγγάρη και τον Αντρέα Τραχωνίτη και οι μίξεις έγιναν στην Αθήνα από τον Άλεξ Μπόλπαση. Κυκλοφορεί ψηφιακά και σε CD. Στο δίσκο παίζουν ο Λευτέρης Μουμτζής (μπάσο, φωνή,  πλήκτρα), ο Μάριος Μιχαήλ (κιθάρες) και ο Στέφανος Μελετίου (τύμπανα, κρουστά). Ο Μιχαήλ έχει έκτοτε αντικατασταθεί από τον Λούη Παφίτη στην κιθάρα.

Στη συναυλία στο “Aν Club” στην Αθήνα, οι “The Low Spark” θα μοιραστούν τη σκηνή με την εξαιρετική αθηναïκή μπάντα “The Cave Children” και τη Θεσσαλονικιώτικη μπάντα “Million Hollers”. Οι “The Cave Children” έχουν πολλούς μήνες να εμφανιστούν στην πόλη τους και αναμένεται να είναι μια συναρπαστική βραδιά με πολλή και ωραία ενέργεια.

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου
The Low Spark with The Cave Children and Million Hollers
Αν Club, Αθήνα
Πόρτες: 21:30
Είσοδος: 8 ευρώ

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου
The Low Spark
Υπόγειο, Θεσσαλονίκη
Πόρτες: 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι “The Low Spark” στις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες και τα social media:
Facebook / Bandcamp / YouTube /Soundcloud/ Instagram
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2453 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top