Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 71 Προβολές

Η θεατρική Ομάδα Πάτρας «Υποκριτές» ετοιμάζει τις επόμενες παραγωγές της

υποκριτες-σημα

υποκριτες-σημα


Ξεκίνησαν οι πρόβες για την νέα παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας Πάτρας Υποκριτές για τον Νοέμβριο στο θέατρο Αγορά. Είναι η χριστουγεννιάτικη ξεκαρδιστική κωμωδία «Ψέμα στο ψέμα» του Άντονυ Νίλσον σε σκηνοθεσία Μίλτου Παπλά.

Δύο αστυνομικοί έχουν ένα τελευταίο καθήκον πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μόνο που αυτό που πρέπει να κάνουν, δεν ταιριάζει καθόλου με το γλυκό και χαρούμενο πνεύμα των ημερών. Πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τον θάνατο της κόρης τους σε ένα ατύχημα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, γι αυτό και τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, εξαιτίας της καλοσύνης τους και μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, αποφασίζουν να τους κρύψουν το γεγονός. Ξεκινούν λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι’ ένα… τσιουάουα!

Παίζουν: Γιώργος Νταλιάνης, Μάριος Μάνθος, Έλενα Αντωνοπούλου, Γιώργος Παράμερος, Χριστίνα Χρυσικού, Σταύρος Σολακάκης, Διονυσία Καβαλιεράτου, Πένυ Κοντογούρη

Φέτος στην θεατρική σεζόν οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ έχουν αποφασίσει δυο παραγωγές. Η μια τον Νοέμβριο και η άλλη τον Μάρτιο. Έχει γίνει ήδη διανομή και για τις δυο παραγωγές που είναι κωμωδίες και όπως λένε οι ίδιοι υπάρχει η διάθεση για μια καλοκαιρινή σε ανοιχτό θέατρο.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3959 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top