Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 43 Προβολές

Η «Υδρόγειος» του Παναγιώτη Λάμπουρα στην Αγγλικανική Εκκλησία

Ydrogeios-fb

Ydrogeios_exo


Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 21:00

Ο Παναγιώτης Λάμπουρας υποδέχεται το νέο χρόνο με μια συναυλία στον ιερό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και το βιολί που τον συνοδεύει πάντα στις ζωντανές του εμφανίσεις, παρουσιάζει τα τραγούδια από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Υδρόγειος», όπως και τραγούδια που αγαπάει πολύ.

Μια πρωτότυπη «συνομιλία» φωνής και βιολιού, ένας «πειραματικός» γάμος διαφορετικών ειδών μουσικής στο μυσταγωγικό χώρο της αγγλικανικής εκκλησίας του Αγίου Παύλου.

Ο Παναγιώτης Λάμπουρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα, ενώ έχει σπουδάσει κλασσικό βιολί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διακρίθηκε στους 4ους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ενώ παράλληλα συνέχισε αναζητώντας τον προσωπικό του ήχο μέσα από τη σύνθεση και το βιολί. Το Νοέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία με τίτλο «Υδρόγειος» όπου υπογράφει ο ίδιος τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση.

Banner-Lampouras

Ταυτότητα παράστασης:

Ερμηνεύει: Παναγιώτης Λάμπουρας
Μαζί του οι μουσικοί: Άλκης Δήμος (ούτι, ηλεκτρική κιθάρα) | Στέλιος Φραγκούς (πλήκτρα) | Αντώνης Τσιάπαλης (ηλεκτρικό μπάσο)

Σχεδιασμός φωτισμού: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Σχεδιασμός ήχου: Αλέξης Γκίκας
Αφίσα-Artwork: Γιώργος Γιαννίμπας
Φωτογραφίες: Μιχάλης Τσίτας
Διοργάνωση-παραγωγή: Μικρή Άρκτος  mikri-arktos.gr
Διεύθυνση παραγωγής: Γερολυμάτου Βιβή, 6985 933 290, vg@mikri-arktos.gr

 

Πληροφορίες

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27  Σύνταγμα | Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση – 10 ευρώ μέχρι και τις 17/1/2019 | Ταμείο: 13 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Public σε όλα τα καταστήματα και μέσω της ιστοσελίδας tickets.public.gr | TicketServices  τηλ. στο 210 72 34 567 και μέσω της ιστοσελίδας ticketservices.grΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3583 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top