Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 12 Προβολές

IMBIBE Live 2017 – Το Λονδίνο θέλει τα προϊόντα Κάστρο!

6

6


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ στην ετήσια έκθεση ποτών IMBIBE Live 2017!

Στο εκθεσιακό κέντρο Olympia London, στο Ηνωμένο Βασίλειο, 12.000 επαγγελματίες από το χώρο των ποτών έδωσαν το «παρών» σε μία καινοτόμο, διαδραστική έκθεση που κάθε χρόνο αναδεικνύει τις τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της βιομηχανίας των ποτών.

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ δίνει ιδιαίτερο βάρος στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από εκχύλιση και απόσταξη με πηγή έμπνευσης βότανα και φρούτα της ελληνικής γης και στην προβολή αυτών των προϊόντων στο εξωτερικό.

Οι επισκέπτες δοκίμασαν το Junique (juniper & wine), το Vermood (vermouth bianco), την Τεντούρα Κάστρο και τα λικέρ Κάστρο σε κύβους από 100% φυσικά εκχυλίσματα και ενθουσιάστηκαν από τη μοναδική γεύση και το άρωμά τους!

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.tentoura.gr

3 (2)


1 (1)

Tagged with:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2273 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top