Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 152 Προβολές

«In a Heartbeat». Μια ταινία μικρού μήκους για την αγάπη και την αποδοχή

n a Heartbeat

n a Heartbeat


Οι νεανικοί έρωτες είναι ένα αγαπημένο θέμα για ταινίες. Είναι κάτι που όλοι έχουμε ζήσει, έχουμε ονειρευτεί, έχουμε αναπολήσει. Μια ταινία όμως για την νεανική αγάπη μεταξύ δύο αγοριών, δεν είναι ένα συνηθισμένο θέμα, ακόμα και στην εποχή μας.

Ο Esteban Bravo και ο Beth David, κινηματογραφιστές από το Ringling College of Art δημιούργησαν μια υπέροχη ταινία μικρού που περιγράφει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα ανάμεσα σε δύο αγόρια.

Η αθώα προσέγγιση, οι αμφιβολίες, οι αντιδράσεις αλλά και η αποδοχή περιγράφονται σε αυτό το μόλις τεσσάρων λεπτών, χωρίς λόγια, animation.

Όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του: «Μετά από ενάμιση χρόνο σκληρής δουλειάς, είμαστε και οι δύο τόσο ενθουσιασμένοι που τελικά μοιραζόμαστε την ταινία μας μαζί σας. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την ενθάρρυνσή σας. Αυτή η ταινία σημαίνει για μας τα πάντα. Η καλοσύνη και ο ενθουσιασμός του κόσμου έχουν κάνει αυτό το ταξίδι ακόμα πιο σημαντικό. Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το έργο της αγάπης και ελπίζουμε με όλη μας την καρδιά να το απολαύσετε όπως και εμείς την ώρα που το δημιουργούσαμε».


Περισσότερα για το «In a Heartbeat» μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ταινίας:
Facebook Page – www.facebook.com/inaheartbeat2017
Official Tumblr Page – inaheartbeat-film.tumblr.com

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2384 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top