Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 44 Προβολές

«Ηράκλειος Άθλος 2018» – Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

20170617_Irakleios_Athlos_2017_0815_TED_1712_Web

20170617_Irakleios_Athlos_2017_0815_TED_1712_Web


Το Γυμναστικό Αθλητικό Σωματείο Αχαΐας «Ηράκλειος Άθλος» προκηρύττει τους ορεινούς αγώνες τρεξίματος με την επωνυμία «Ηράκλειος Άθλος 2018», που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27/05/2018, στην περιοχή Μίχα –Τσαπουρνία Αχαϊας. Πρόκειται για αγώνες 21 και 9 χιλιομέτρων, στο όρος Ερύμανθος του νομού Αχαΐας, όπως και ένα μικρότερο αγώνα 3,5 χλμ. για τα παιδιά.

Δικαίωμα συμμετοχής για τους αγώνες των 21 και 9 χλμ. έχουν όλοι άνω των 18 ετών. Για τον αγώνα των 3,5 χλμ. των παιδιών ηλικίας από 12 – 17 ετών, θα προσκομιστεί ιατρική βεβαίωση ή Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων κατά τη παραλαβή του αθλητικού νούμερου συμμετοχής.

Άτομα με ειδικές ανάγκες κατόπιν επικοινωνίας, έχουν το δικαίωμα συμμετοχής, σε όποια κατηγορία αγώνα επιλέξουν.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για την ομαλότερη λειτουργία και προγραμματισμό της αθλητικής εκδήλωσης οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές αυστηρά και αμετάκλητα έως την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 15:00. Μέτα το πέρας της ως άνω ημερομηνίας δεν θα γίνουν άλλες εγγραφές. Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει η πληρωμή να γίνει εντός πέντε (05) εργάσιμων ημερών.

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 21 χλμ. είναι 20 ευρώ και για τον αγώνα των 9 χλμ. 15 ευρώ. Η συμμετοχή των παιδιών και των  Α.Μ.Ε.Α. είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά μέσω του site του αγώνα www.irakleiosathlos.gr.

Περισσότερα για τις κατηγορίες αθλητών, τις βραβεύσεις, τις παροχές και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην προκήρυξη των αγώνων.

20170604_Irakleios_Athlos_2017_1111_442_Web (1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
 • Ελπίζω να γελάς!

  Ελπίζω να γελάς!

  Ελπίζω να γελάς! Η μαύρη όψη της καθημερινότητας, γνωρίζεις πόσο αποκρουστική είναι για την επίθεση της ευτυχίας. Φράχτη υψώνει στα
 • «Φοβού τους χουντικούς και δώρα φέροντας»

  «Φοβού τους χουντικούς και δώρα φέροντας»

  Η εφημερίδα Espresso τιμά τη χούντα προσφέροντας στους αναγνώστες της, το Σάββατο 21 Απριλίου, δύο cd και όπως διαβάζουμε στην
 • Telegraph Road

  Telegraph Road

  Το παρακάτω κειμενάκι έχει μία ιδιαιτερότητα. Θα  πρότεινα να διαβαστεί από τους πιθανούς και «απίθανους» αναγνώστες του, αφού πρώτα κάνουν
 • Η ζωή στα όρια για μια ανάσα ελευθερίας

  Η ζωή στα όρια για μια ανάσα ελευθερίας

  Εμείς δεν θέλουμε ήρωες, δεν θέλουμε θυσίες. Εμείς θέλουμε ανθρώπους ελεύθερους. Να σκέφτονται ελεύθερα, να δρουν ελεύθερα, να φτάνουν τη
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2167 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top