Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 76 Προβολές

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών – Έναρξη σχολών ιστιοπλοΐας Optimist και Laser 4.7

DSC_0037

DSC_0037


Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις ιστιοπλοΐας με σκάφη Optimist και Laser 4.7 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, ώρα 10:00 με 12:30 για τους αρχάριους και 12:30 με 15:00 για τους προχωρημένους, στις Εγκαταστάσεις του Ομίλου στην παραλία της Τερψιθέας, από την προπονήτρια  ιστιοπλοΐας κα Δήμητρα Αρβανίτη, με σκάφη του Ομίλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών είναι να γνωρίζουν κολύμβηση καθώς και η προσκόμιση ατομικού δελτίου υγείας.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Έφορο Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακού Τριγώνου, κ. Κώστα Γεωργόπουλο στο τηλέφωνο 6906759110 | www.sailingclub.gr

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3601 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top