Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 140 Προβολές

It’s summertime, my sweety

summer1

summer


Είναι κάποιες φορές, που από μόνη της η δύναμη των λέξεων, με οδηγεί σε εσωτερικά τοπία πρωτόγνωρα, γεμάτα παιδικές αναμνήσεις και γι’ αυτό αποκαλυπτικά, αφού συντελούνται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.

Είναι αυτές οι φορές, όπου εντελώς ξαφνικά, αλλά όχι και απροειδοποίητα, γίνομαι συμμέτοχος σε αυτήν την αιωνιότητα των δευτερολέπτων.

Είναι αυτά τα δευτερόλεπτα, όπου η ευτυχία και η αθανασία είναι η ίδια λέξη.

Είναι αυτά τα δευτερόλεπτα, όπου οι θύμησες από τα παιδικά καλοκαίρια, μετουσιώνονται σε μια λέξη, που γαμώτο δεν μπορώ ακόμη να βρω, γιατί απλά είναι το απόλυτο. Ακόμη και η λέξη αγάπη είναι λίγη. Το ίδιο και η λέξη σοφία.

Γι αυτό και θα χρησιμοποιήσω την φράση του τίτλου. Αυτού του μικρού κομματιού της πίτας της ευτυχίας των παιδικών μου καλοκαιριών, που θα μπορούσε να την πει οποιοσδήποτε σε οποιονδήποτε, εκφράζοντας την ανάγκη να ξανανιώσει αυτή την αιωνιότητα αυτών των τόσο ξεχωριστών δευτερολέπτων της ζωής.


Το μουσικό βιντεάκι που ακολουθεί, θα μπορούσε πιθανόν να σας βοηθήσει στην προσωπική σας συνάντηση με αυτά τα ξεχωριστά ξαφνικά, μα όχι απροειδοποίητα, δευτερόλεπτα.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 92 Άρθρα

«Words are all we have», είπε ο Σάμουελ Μπέκετ. Mικρός σαν ήμουν, ήθελα να πραγματοποιηθούν οι τρεις ευχές που μου αναλογούσαν. Πάντα όμως έκανα την ίδια μοναδική ευχή. Τις άλλες δύο δεν χρειάστηκε να τις σπαταλήσω. Γιατί από μικρός βρήκα τους «Αγιους Τόπους» μου. Τους τόπους εκείνους όπου η μνήμη μου, δημιουργούσε τις λέξεις και οι λέξεις αρθρώνονταν σε λόγο. Μερικές φορές είμαι τυχερός και ο Λόγος με γεμίζει με το φως του. Τότε μιά βαθιά γαλήνη και παραδοχή με κατακλύζει. teatrofatses@gmail.com

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top