Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 34 Προβολές

Jim Helmore «Χάρτινα αεροπλανάκια»

xartina aeroplanakia

Μια λυρική ιστορία για δύο αχώριστους φίλους που ονειρεύονται να πετάξουν.

Η Μία και ο Μπεν είναι οι καλύτεροι φίλοι. Μαζί φτιάχνουν χάρτινα αεροπλανάκια και εύχονται μια μέρα να φτιάξουν ένα αεροπλανάκι τόσο τέλειο, που να μπορεί να πετάξει ως την αντίπερα όχθη της λίμνης. Όμως η οικογένεια του Μπεν μετακομίζει μακριά… Θα καταφέρουν τα δύο παιδιά να παραμείνουν φίλοι και να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους;

Τα Χάρτινα αεροπλανάκια είναι ένα εικονογραφημένο βιβλίο μοναδικής αισθητικής, που αναδεικνύει τη δύναμη της φιλίας και της φαντασίας, χρησιμοποιώντας ένα παραδοσιακό  παιδικό παιχνίδι στη σύγχρονη εποχή μας.

Γεννημένος στη δυτική Αγγλία, ο Jim Helmore ζει πλέον στο Λονδίνο. Έχει γράψει αρκετά εικονογραφημένα βιβλία, όπως το βραβευμένο Letterbox Lil και τη σειρά βιβλίων Stripy Horse. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο του αρέσει να καλλιεργεί λαχανικά. Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το βιβλίο του Το λευκό λιοντάρι, σε εικονογράφηση του Richard Jones.

Ο Richard Jones είναι εικονογράφος και συγγραφέας με έδρα το Ντέβον της Αγγλίας. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργική τέχνη. Του αρέσει να ταΐζει τις γάτες, να περπατάει στο δάσος, να κολυμπάει σε ποτάμια, να ακούει audio books στο τρένο και να μαζεύει βατόμουρα. Περισσότερα για το έργο του στο www.paintedmouse.com

«Χάρτινα αεροπλανάκια» | Συγγραφέας: Jim Helmore | Εικονογράφηση: Richard Jones | Ηλικίες : 4+ ετών | Σελίδες: 40 | Διαστάσεις: 28×24,5 | Ημερομηνία Έκδοσης: 18/3/2019 | Εκδόσεις Παπαδόπουλοςxartina-aeroplanakia-fbΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3583 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top