Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 50 Προβολές

Κάλεσμα σε Ανοιχτή Συνέλευση – Να μην επιτρέψουμε να μετατραπεί σε βιομηχανική περιοχή η Λιμνοθάλασσα

ΑΝΟΙΧΤΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-1-ΑΥΓ

ΑΝΟΙΧΤΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-1-ΑΥΓ


Ένα βήμα πριν τη λειτουργία των μονάδων καύσης βιορευστών στο Εθνικό Πάρκο Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Αιτωλικού, η Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα καλεί σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 1 Αυγούστου, 21:30 στο Πάρκο Δασάκι για να οργανωθούν οι επόμενες κινητοποιήσεις.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η Πρωτοβουλία, ο στόχος παραμένει από την αρχή ο ίδιος: Να μην επιτρέψουμε να μετατραπεί σε βιομηχανική περιοχή η Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού.

Το ζήτημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή αφού οι εργασίες των μονάδων προχωρούν και σε λίγο θα είναι έτοιμες να βάλουν σε λειτουργία τις μηχανές που θα μετατρέψουν το Εθνικό Πάρκο σε Βιομηχανική ζώνη.

Οι μονάδες αυτές δεν έχουν την άδεια της κοινωνίας να λειτουργήσουν και δεν πρέπει λειτουργήσουν. Είναι στο χέρι μας. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας και ζήτημα ευθύνης απέναντι στο μοναδικό οικοσύστημα στο οποίο ζούμε και οφείλουμε να προστατέψουμε!

Η μαζική συμμετοχή και η παρουσία όλων μας καθίσταται απολύτως αναγκαία για την συνέχεια του αγώνα. Η αδράνεια και η κριτική χωρίς πράξεις δεν θα σώσουν τον τόπο. Γίνε συμμέτοχος σε αυτό τον αγώνα. Δράσε στην πράξη.

ΑΝΟΙΧΤΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-1-ΑΥΓ-1Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3654 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top