Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 46 Προβολές

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Υποκριτικής για ενήλικες στο θέατρο Επίκεντρο+

ergastiri-enilikwn-epikentro-2019-fb

ergastiri-enilikwn-epikentro-2019-fb


Το θέατρο Επίκεντρο+ για τη θεατρική περίοδο 2019-2020 εγκαινιάζει το Καλλιτεχνικό του Εργαστήρι Υποκριτικής για ενήλικες το οποίο αφορά όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν τη μαγεία του θεάτρου.

Οι βασικοί στόχοι και ο πυρήνας του Εργαστηρίου είναι η ελευθερία, ο αυθορμητισμός, η δημιουργικότητα, η καλλιέργεια πνεύματος, ομαδικότητας,  αλληλοσεβασμού, παράλληλα με την ανάπτυξη θεατρικού ήθους, συνέπειας και πάνω από όλα αγάπης για την τέχνη.

Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε προς έναν κοινό στόχο… να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να έρθουν σε άμεση επαφή με το θέατρο, με τελικό προορισμό, στο τέλος της σεζόν, την παρουσίαση της δουλειάς μας, σε μορφή παράστασης η οποία θα λάβει χώρα στη σκηνή του Επίκεντρου+.

Υπεύθυνος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Υποκριτικής είναι ο ηθοποιός και στέλεχος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας τα τελευταία χρόνια, Βασίλης Κόκκαλης.

Πληροφορίες

Πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.

Διάρκεια εργαστηρίου: Οκτώβριος 2019 – Μάιος 2020.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 46 10 50.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών.

Οι συμμετέχοντες θα αποτελούν μελλοντικά και το βασικό πυρήνα στελέχωσης των παραστάσεων του Επικέντρου+.

ergastiri-enilikwn-epikentro-2019

Tagged with: ,


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3992 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top