Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 45 Προβολές

Καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά 5-12 χρονών στο Πολύεδρο

ΠΟΛΥΕΔΡΟ-ΚΗΠΟΣ (3)

POLYEDRO22


Έφτασε το καλοκαίρι και το Πολύεδρο (Κανακάρη 147, Πάτρα) ξεκινά τα εβδομαδιαία προγράμματα, καλώντας τους μικρούς του φίλους, για να δημιουργήσουν, να μάθουν και να ανακαλύψουν. Τα παιδιά θα «δουλέψουν» στο δροσερό Κήπο, θα εξερευνήσουν το Βιβλιοπωλείο και τους ήρωες των βιβλίων, θα συζητήσουν με ζωγράφους, καλλιτέχνες και θα μάθουν νέες τεχνικές. Με πινέλα, χρώματα, φαντασία και έμπνευση θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα δουλεύοντας στον καταπράσινο κήπο του Πολύεδρου, με την Λητώ-Ηλιάννα Καπέλλα και την Όλγα Νικολοπούλου.

Τα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα διαρκούν μία εβδομάδα από Δευτέρα έως Σάββατο (10 με 15 Ιουλίου και 17 με 22 Ιουλίου), 10:00 με 13:00 το μεσημέρι, για παιδιά από 5 έως 12 ετών. Απαραίτητα εφόδια: Φαντασία, έμπνευση, κολατσιό και διάθεση για νέες φιλίες!

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων: 6984210495 και 2610 277 342.

ΠΟΛΥΕΔΡΟ-ΚΗΠΟΣ (3)

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2884 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top