Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 37 Προβολές

Κατάθεση προτάσεων για το θέμα του πατρινού καρναβαλιού 2019

pcarnavali

pcarnavali


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 έως τις 10 Μαΐου 2018 στο info@carnivalpatras.gr.

Το θέμα θα επιλεγεί από το Δ.Σ. αφού αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έχουν κατατεθεί τόσο από τα πληρώματα όσο και από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων τα δύο προηγούμενα χρόνια, λαμβάνοντας  υπ’ όψιν ότι το καρναβάλι είναι μια μαζική γιορτή, που συμμετέχει κυρίως η νεολαία, έδωσε θέμα με κριτήριο τα προβλήματα, που κατά την γνώμη μας απασχολούν την νέα γενιά και συνολικότερα όλο το λαό. Στο καρναβάλι του 2017 το θέμα αφορούσε τα ναρκωτικά. Η σκέψη μας ήταν και είναι ότι θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μας, με την έξαρση της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, από την μία να τα καταδικάζουμε και από την άλλη να μην οργανώνουμε εκστρατεία ενημέρωσης, ειδικά της νεολαίας. Με την ίδια αντίληψη το 2018 επιλέχτηκε το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού για την ανεργία, έχοντας κατά νου, ότι έχει χτυπήσει τις πόρτες όλων των οικογενειών της πόλης.

Στη φάση της έγκαιρης προετοιμασίας για το Πατρινό Καρναβάλι του 2019, η Κοινωφελής Επιχείρηση περιμένει τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων, που μπορούν ελεύθερα να καταθέσουν τις ιδέες τους για το θέμα του ερχόμενου Καρναβαλιού, προκειμένου να τις αξιολογήσει και να προχωρήσει στην τελική επιλογή.

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3008 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top