Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 107 Προβολές

Κίνηση Πολιτών Πηλίου & Βόλου για το Νερό: Συναυλία Αλληλεγγύης στους διωκόμενους για το νερό

synaylia-allileggyis-stous-diwkomenous-gia-to-nero-fb

synaylia-allileggyis-stous-diwkomenous-gia-to-nero-fb


Συναυλία Αλληλεγγύης διοργανώνεται το Σάββατο 8/9 στην Πλατεία Σταγιατών με τους Black Napkins, On the Rocks, Rebeltes, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των διωκόμενων για το νερό. Το κίνημα του νερού ενωμένο και δυνατό αγωνίζεται για την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του νερού και όσο ο αγώνας αυτός διαρκεί και εντείνεται τόσο ο αριθμός των αγωνιστών που διώκονται αυξάνεται συνεχώς, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις που οι πολίτες αντιστέκονται στη λεηλασία των φυσικών αγαθών και στην περίφραξη των κοινών, τόσο την Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών Πηλίου & Βόλου για το Νερό:

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της εκκαθάρισης της ΔΕΥΑΜΒ, βρίσκει το κίνημα του νερού ενωμένο και δυνατό απέναντι στη δημοτική αρχή, η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά τη βρώμικη δουλειά της ιδιωτικοποίησης της επιχείρησης και εμπορευματοποίησης του νερού. Συνεπικουρούμενη από την κυβέρνηση και ξένους και εγχώριους επενδυτές, φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει τα σχέδιά της, με όπλα τη βία, αστυνομική και δικαστική, απέναντι στο κίνημα.

Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ήταν αποκαλυπτικό των προθέσεων της τοπικής και κεντρικής εξουσίας να φιμώσουν και να βάλουν βίαια στην άκρη τους πολίτες που αγωνίζονται χρόνια για την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του νερού, με ματ και μπράβους στο δημαρχείο, με μηνύσεις, προσαγωγές, συλλήψεις και πρωτοφανή αστυνομοκρατία στην πόλη και τα χωριά. Έτσι ο αριθμός των συναγωνιστών που διώκονται αυξάνεται συνεχώς, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις που οι πολίτες αντιστέκονται στη λεηλασία των φυσικών αγαθών και στην περίφραξη των κοινών, τόσο την Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στον αγώνα μας για γη και ελευθερία η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Συναυλία Αλληλεγγύης & Οικονομικής Ενίσχυσης στους Διωκόμενους για το Νερό. Σάββατο 8/9, Πλατεία Σταγιατών

Συμμετέχουν: Black Napkins, On the Rocks, Rebeltes

synaylia-allileggyis-stous-diwkomenous-gia-to-neroΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3688 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top