Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 59 Προβολές

Κοινή εκστρατεία Άπαρσις και Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας για ανθρώπους & ζώα

thumbnail_ΚΑΜΠΑΝΙΑ

thumbnail_ΚΑΜΠΑΝΙΑ


Οι εκδόσεις Άπαρσις, και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο), ανακοινώνουν τη συμφωνία της κοινής τους εκστρατείας με τίτλο ΣΕΒΟΜΑΙ, ΣΥΜΒΙΩΝΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ:

«Οι εκδόσεις Άπαρσις, και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, ανακοινώνουν με χαρά τη συμφωνία της κοινής τους εκστρατείας, που αφορά σε θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων της Ομοσπονδίας και ταυτόχρονα πυροδοτούν την –ποικιλοτρόπως εκφραζόμενη– κοινωνική ευαισθησία των εκδόσεων.

Η κοινή εκστρατεία μας με τίτλο ΣΕΒΟΜΑΙ, ΣΥΜΒΙΩΝΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δράσεων και δραστηριοτήτων που έχουν ως στόχο την ώθηση και τον προσανατολισμό της κοινής γνώμης στο παραπάνω τρίπτυχο. Ήτοι, το σεβασμό στο περιβάλλον και τη διαφορετικότητα των ειδών, την αρμονική συμβίωση μεταξύ μας μέσα στον πλούτο της “συνήχησης” προς όφελος της προόδου και της εξέλιξης και τη διεκδίκηση μιας αυτονόητης πραγματικότητας για τους “ενοίκους του περιβάλλοντος”, ανθρώπους και ζώα.

Παράλληλα και για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιούνται από κοινού και με την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας εκδηλώσεις, συνδιοργανώσεις και ημερίδες, θέτοντας ο καθένας στη διάθεση του άλλου τα “εργαλεία” του, διαπιστώσεις και συμπεράσματα προς όφελος της κοινής μας στόχευσης και γραμμής.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως το βίωμα του εθελοντισμού είναι το ιδανικό μπόλιασμα για μια μελλοντική “ανθοφορία συνειδήσεων”. Η πρόκληση για όλους μας είναι πως “Το μέλλον είναι Τώρα”, καθώς ο χρόνος πιέζει για άμεση δράση και λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται. Γι’ αυτό ακριβώς ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ τη συγκεκριμένη τακτική, προσθέτοντας έναν ακόμα γερό κρίκο στην αλυσίδα δύναμης και προσφοράς.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο)

Εκδόσεις Άπαρσις

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top