Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 68 Προβολές

Κτήμα Ιππασίας «Επίτροπος» . Ένας νέος χώρος αθλητισμού και ψυχαγωγίας στο Αίγιο

epitropos-ippikos-agiou-fb

epitropos-ippikos-agiou-fb


Ένας νέος χώρος αθλητισμού και ψυχαγωγίας ξεκινά τη λειτουργία του σε λίγες μέρες στο Αίγιο. Πρόκειται για το κτήμα ιππασίας «Επίτροπος» που ανοίγει τις πύλες του στο ευρύ κοινό την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στις 10:00 με δύο παράλληλες εκδηλώσεις.

Η ημέρα γνωριμίας θα ξεκινήσει με την Ιερακοθηρία, η οποία αποτελεί προστατευόμενη άυλη πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τις αρχές της, θα μάθουν τι γεράκια έχουμε στην περιοχή μας, το πως τρέφονται αλλά και θα δουν από κοντά γεράκια εκτροφής. Παρών θα είναι ο Ιερακοτρόφος κ. Σωτήρης Σαρδέλης.

Στη συνέχεια, η δασκάλα ιππασίας Αλεξάνδρα Σακελλαρίου, θα μυήσει μικρούς και μεγάλους στα μυστικά τόσο της ιππασίας, όσο και της θεραπευτικής ιππασίας.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Βασίλης Πετρόπουλος και ο Δημήτρης Λιαπόπουλος, θα κάνουν μια μικρή επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας με τα εκπαιδευμένα άλογά τους.

Παράλληλα, την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα ξεκινήσουν εγγραφές για τα μαθήματα ιππασίας που θα γίνονται στο Κτήμα Ιππασίας «Επίτροπος».

Το Κτήμα Ιππασίας «Επίτροπος» βρίσκεται στη Φωνησκαριά Αιγίου. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αλλά και για τα μαθήματα Ιππασίας, στον υπεύθυνο του χώρου Αποστόλη Σωτηρόπουλο, τηλ. 6976 404139.

epitropos-ippikos-agiouΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3233 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top