Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 126 Προβολές

Κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα κομμάτια από το “Soberian Kinship” των Fuel Eater

FuelEater

FuelEater


“Apathetic Whistle” και “Our Soberian Kinship” ονομάζονται τα δύο πρώτα κομμάτια που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Πατρινοί Fuel Eater, από το επερχόμενο album τους που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την tracklist που πρόσφατα δημοσίευσε το συγκρότημα, τα “Apathetic Whistle” και “Our Soberian Kinship”, θα καταλαμβάνουν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα στο νέο δίσκο, ενώ ήδη είναι δυνατή η προπαραγγελία του δίσκου από την σελίδα των Fuel Eater στο Bandcamp.

Μαζί με τα δύο νέα singles, η μπάντα δημοσιοποίησε πληροφορίες για το πρώτο Release show του album, το οποίο θα λάβει χώρα στη ΓΙΑΦΚΑ στις 8 Μαρτίου 2018.

Περισσότερα για τους Fuel Eater: facebook | Bandcamp


 Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3118 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top