Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 69 Προβολές

“La Antena” – Το ασπρόμαυρο νοσταλγικό παραμύθι με ζωντανή μουσική επένδυση και πάλι στον Μικρόκοσμο

LAAntena_December1

LAAntena_December1


Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, έναρξη: 20:30

Κινηματογράφος Μικρόκοσμος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 106

Τηλ: 2109230081 | facebook event

Τιμή εισιτηρίου 10€ *Προπώληση στον Μικρόκοσμο
——–

Το βωβό ασπρόμαυρο νοσταλγικό και μελωδικό παραμύθι επιστημονικής φαντασίας με ζωντανή μουσική επένδυση και πάλι στον «Μικρόκοσμο». Μετά τη μαγική βραδιά στις 12 Νοεμβρίου θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ξανά αυτή την ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη συγχρονισμένη ζωντανά με την αριστουργηματική ταινία La Antenna!

Δείτε ένα δείγμα από την πρώτη φορά εδώ:


Ο Γιώργος Κατσάνος (Organ, samples, analog synth κ.α.), και ο Τάσος Φωτίου (Saxophones, electronics, laptop) από τους Eos Music Group συναντούν τον Νίκο Γιούσεφ (Μουσικό πριόνι, pedal effects) για να πλαισιώσουν ζωντανά με την μουσική τους την αριστουργηματική βουβή ταινία “La Antena” του Esteban Sabir.

Μια φορά κι ένα καιρό σε μια παγωμένη πολιτεία, μακρινή και άχρονη ο μοναδικός της άρχοντας , ο Κος TV έχει κλέψει τις φωνές από όλους τους ανθρώπους, εκτός από μία γυναίκα, τη «Φωνή», της οποίας είναι αιώνιος θαυμαστής. Η παγωμένη ησυχία διακόπτεται μόνο από τις μελαγχολικές μελωδίες της «Φωνής» που εμφανίζεται σε σκοτεινά νυχτερινά μαγαζιά κρύβοντας πάντα το πρόσωπό της.

O κος TV νιώθοντας την ανασφάλεια του δικτάτορα, οργανώνει ένα σχέδιο απαγωγής της «Φωνής», χωρίς όμως να υπολογίζει ότι ο μικρός της γιος έχει το ίδιο χάρισμα.

Η δύναμη της αγάπης ανατρέπει τις ισορροπίες της σιωπής και ξεκινά το ταξίδι της προς την κρυμμένη αντένα που εκπέμπει, επικοινωνώντας με την άγνωστη πηγή της ευτυχίας.

mikrokosmos.gr | www.imdb.comeosmusic nikosgiousef.gr

LAAntena_DecemberΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3583 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top