Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 20 Προβολές

“Leave Space for the little Animals” από τον Sonny Touch: Kυκλοφορεί ψηφιακά και σε συλλεκτικό βινύλιο

cover-new-album-SonnyTouch-fb

cover-new-album-SonnyTouch


Η Veego Records ανακοινώνει το πρώτο ηχογραφημένο album του Sonny Touch μετά από εννέα χρόνια.

Κυκλοφορώντας στις κυριότερες streaming πλατφόρμες στις 30 Ιουνίου και στον περιορισμένο αριθμό των 200 βινυλίων στα τέλη Αυγούστου, το “Leave Space for the little Animals” κατέλαβε ήδη μια σημαντική θέση στην δισκογραφική ιστορία του Sonny.

Τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, ο Sonny Touch με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, μετά από παραμονή τεσσάρων χρόνων στο Λονδίνο, ζει πια στο Ελσίνκι, Φινλανδία.

Το “Leave Space for the little Animals” είναι ένα πραγματικά ενιαίο concept album το οποίο ο ακροατής αποθαρρύνεται να ακούσει στο fast forward.

Μέσω του “Leave Space for the little Animals” ο Sonny Touch παρουσιάζει ένα album με εντελώς προσωπικό χαρακτήρα και ήχο, αντικατοπτρίζοντας τις μουσικές επιρροές του. Οι folk, blues & boogie, pos tpunk & rock και New Orleans R&B μελωδίες, συνοδευόμενες από voodoo drums και latin percussions, σχηματίζουν το μοναδικό προσωπικό του ύφος.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Βρετανίας, ξεκινώντας το 2011 έως το 2017. Χρησιμοποιήθηκε ένα ευρύ φάσμα vintage και αναλογικού εξοπλισμού με αποτέλεσμα μια εξαιρετική παραγωγή.

Ο Sonny Touch έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ και σημαντικούς χώρους συναυλιών στην Ευρώπη, όπως το Fusion Festival στο Βερολίνο, η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στην Αθήνα και το O2 στο Λονδίνο.

Ο Sonny έγραψε τους στίχους και την μουσική ενώ συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή στο πλευρό του Χρύσανθου Χριστοδούλου.

Το mastering του album πραγματοποιήθηκε από τον Τίτο Καργιωτάκη και τον Χρήστο Χαρμπίλα στα Royal Alzheimer Hall Studios στη Θεσσαλονίκη.

Το artwork επιμελήθηκε ο Βασίλης Μητσιόπουλος και η Άννα Κυριακίδου – Replica Studio.

Ακούστε το “Leave Space for the little Animals”: YouΤube | Bandcamp | Spotify | Apple Music | Deezer

Περισσότερα: Sonny TouchVeego RecordsΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3992 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top