Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 41 Προβολές

Lorenzo Rulfo – «Γρηγόρης Γατόνης – Η σταγόνα που ξεχείλισε»

grigoris-gatonis

Πλιτς, πλιτς, πλιτς! Πόσο ενοχλητικές είναι αυτές οι σταγόνες που ταράζουν την απόλυτη σιωπή της νύχτας. Ο Γρηγόρης Γατόνης πολύ θα ήθελε να πάει στο μπάνιο και να κλείσει καλά τη βρύση, αλλά πού να αφήνει τώρα το ζεστό του κρεβάτι. Το επόμενο πρωί, όμως, τον περιμένει κάτι φριχτό! Όλη η πόλη είναι πλημμυρισμένη! Εξαιτίας του… Επειδή δεν έκλεισε τη βρύση!

Από τη σειρά: Τα συμμαθητάκια
Καλώς Ήρθατε στο Σχολείο της Φτερνιχούπολης! Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ο λόγος είναι απλός. Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β2 – της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών!

«Γρηγόρης Γατόνης – Η σταγόνα που ξεχείλισε»


Εκδόσεις Διόπτρα

Συγγραφέας: Lorenzo Rulfo
Μετάφραση: Δήμητρα Δότση
Για παιδιά από 7 ετών
Ημερομηνία έκδοσης: 07/02/2018
Σελίδες: 120
Διαστάσεις: 13 x 18,5

Σχετικά Άρθρα
 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2624 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top