Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 107 Προβολές

Λώρη Κέζα – «Σ’ ανοίγω, σε κλείνω»

s-anoigw-s-kleinw

Οι ισορροπίες στην οικογένεια της Λιου ανατρέπονται όταν η μικρή ηρωίδα ανακαλύπτει στο παζάρι ένα παλιό τηλεκοντρόλ που δεν αλλάζει μόνο κανάλια.

Όλα ξεκίνησαν μια Κυριακή κανονική, που η Λιου και ο μπαμπάς της χάζευαν στο παζάρι και η μικρή είδε ένα παλιό τηλεκοντρόλ. «Το θέλω αυτό, είναι μαγικό» είπε η Λιου, επειδή κατάλαβε αμέσως περί τίνος πρόκειται, κατάλαβε ότι αυτό το πράγμα, το μαύρο πλαστικό, είχε πέσει από τον ουρανό και ήταν πραγματικά πολύ ξεχωριστό. Κι έτσι από εκείνη τη μέρα, χάρη σ’ αυτό, η Λιου είχε τον έλεγχο σε όλα: Χαμήλωνε τη φωνή των γονιών της, όταν της έλεγαν να κάνει κάτι που δεν ήθελε, άλλαζε τα λόγια τους, τους έσβηνε. Όλα πήγαιναν τέλεια, ώσπου η μαμά και ο μπαμπάς κατάλαβαν τι συνέβαινε…

Δώρο η αφήγηση της ιστορίας με QR code.

Η Λώρη Κέζα γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και είναι δημοσιογράφος. Γράφει ιστορίες για μικρούς και μεγάλους. Aπό τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο της 10 μέρες στην τρελογιαγιά.

«Σ’ ανοίγω, σε κλείνω»


Εκδόσεις Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Λώρη Κέζα
Εικονογράφος: Γιώργος Πετρίδης
Για παιδιά από 6 ετών
Ημερομηνία Έκδοσης: 01/03/2018
Σελίδες: 56
Διαστάσεις: 14 Χ 20,5

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίοΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3239 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top