Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 450 Προβολές

Με εκδηλώσεις σε όλη την Αιγιάλεια το πρόγραμμα του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2018»

theatraki2-1-696x343

theatraki2-1-696x343


Για άλλη μια χρονιά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Αιγιαλείας παρουσιάζει το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018», όπου οι πολίτες και οι επισκέπτες της Αιγιάλειας, θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με πολυποίκιλες εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια του δήμου.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, τις καθιερωμένες εκδηλώσεις «θεσμούς» που έχουν εδραιωθεί κάθε καλοκαίρι και με τις παραστάσεις στο Υπαίθριο Θέατρο «Γεώργιος Παππάς».

Μια σειρά εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο, όπως οι «Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων IV», με συμμετοχή από θεατρικές ομάδες της Αιγιάλειας, η διήμερη «Γιορτή Πολιτισμού, Ελιάς και Λαδιού 2018» (14-15/07) στην παραλία του Ελαιώνα, και επίσης το διήμερο «Συναπάντημα Παραδοσιακών Χορευτικών Συλλόγων Αιγιάλειας – Βιολετέρες του Χορού» στις Καμάρες 18/7 και στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων (23/07). Μουσικές συναυλίες θα γεμίσουν με ξεχωριστές μελωδίες τις μεριές της Αιγιάλειας, από τους: Ρίτα Αντωνοπούλου – Θοδωρή Οικονόμου στην παραλία Σελιανιτίκων (20/07),  Γεράσιμο Ανδρεάτο – Χρήστο Παπαδόπουλο στο γήπεδο των Καμαρών (01/08), Στέφανο Κορκολή – Σοφία Μανουσάκη στην παραλία Αγίου Νικολάου στο Διακοπτό (04/08), Θοδωρή Κοτονιά – Σάκη Παπαδημητρίου στην παραλία Αβύθου (θέση «Μάτι») (05/18) και Χρήστο Θηβαίο – Μαρία Παπαγεωργίου στην πλατεία Ακράτας (08/18).

Η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με την Έλλη Πασπαλά στις  27 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας αποτελεί κορυφαίο γεγονός για το πολιτιστικό καλοκαίρι 2018 καλοκαιριού. Ο αρχαιολογικός χώρος του αρχαίου θεάτρου φιλοξενεί αδιάλειπτα από το 2014 στοχευμένες εκδηλώσεις με σκοπό την ανάδειξη ενός τόσου σημαντικού μνημείου.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθούν τα «Οινοξένεια» από 16 έως 26 Αυγούστου φέρνοντας για άλλη μια φορά το κοινό σε επαφή με τα τοπία και τις γεύσεις της Αιγιάλειας μέσω μιας πλειάδας εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής αξίας και γαστρονομικών εμπειριών. Η εναρκτήρια εκδήλωση του θεσμού «Οινοξένεια» θα πραγματοποιηθεί  στις 16 Αυγούστου στην παραλία Αιγίου.

Το Υπαίθριο Θέατρο «Γεώργιος Παππάς» θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή και του φετινού καλοκαιριού, φιλοξενώντας πληθώρα εκδηλώσεων, αποτελώντας σταθμό για τις θερινές περιοδείες των μεγαλύτερων ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου καθώς και  δρώμενα για τους μικρούς φίλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε εδώ.Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3688 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top