Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 189 Προβολές

«Μεξικό» στο θέατρο act

mexico-patra-3

mexico-act-patra1


Update


Το θέατρο act στην Πάτρα παρουσιάζει το νέο θεατρικό έργο του Κωνσταντίνου Μάγνη με τίτλο «Μεξικό». Ο Κωνσταντίνος Μάγνης, μας προτείνει μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και προβληματισμό για όσα γίναμε και για όσα θα μπορούσαμε να έχουμε γίνει, για όσα ξεχνάμε και για όσα θυμόμαστε.

Μια συνάντηση παλαιών συμμαθητών με τον καθηγητή τους μπορεί να γίνει αφορμή για νοσταλγική βύθιση στο παρελθόν, για συγκινητική αναπόληση ωραίων ιστοριών από την εποχή της ανωριμότητας και της αθωότητας. Μπορεί όμως να γίνει αφορμή και για μια εντελώς διαφορετική αναμέτρηση. Των ανθρώπων μεταξύ τους. Κυρίως όμως με τον εαυτό τους.

Πρωταγωνιστούν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Παναγιώτης Τσίτσας και Ηρακλής Τζαβέλλας οι οποίοι σκηνοθέτησαν την παράσταση σε συνεργασία με τον Τηλέμαχο Τσαρδάκα. Τα κοστούμια και τον σκηνικό χώρο σχεδίασε η Μαρία Βασιλάκη και τους φωτισμούς ο Νίκος Σωτηρόπουλος. Βοηθός σκηνοθέτη ο Ιωάννης Αναστασόπουλος.

Το έργο θα παιχτεί για 11 μόνο παραστάσεις από 18 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου (συγκεκριμένα στις ημερομηνίες 18, 21, 25, 26, 27, 28, 30, 31 Οκτωβρίου και 1, 2, 3 Νοεμβρίου) στις 21.30.


Συντελεστές

Ερμηνεία – Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Τσίτσας, Ηρακλής Τζαβέλλας
Συνεργασία στη σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννης Αναστασόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Φωτισμοί: Nίκος Σωτηρόπουλος
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας

Πληροφορίες

Θέατρο act- Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα
18, 21, 25, 26, 27, 28, 30, 31 Οκτωβρίου και 1, 2, 3 Νοεμβρίου στις 21.30.

Διάρκεια:  65 λεπτά

Είσοδος: 12 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων), 6 ευρώ (θεατρολόγων, σπουδαστών δραματικών σχολών)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610203727-6936122263 | facebook event

mexico-actΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3239 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top