Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 306 Προβολές

«Μικροί Επιστήμονες» για παιδιά 5 έως 12 ετών… εντελώς δωρεάν!

uju7j

uju7j


Σας ενδιαφέρει να προσφέρετε στα παιδιά σας ξεχωριστή δημιουργική απασχόληση εντελώς δωρεάν; Το ΚΔΑΠ «Μικροί επιστήμονες» του Εκπαιδευτικού Κέντρου Stem & Arts προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα απογευματινής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες όπως: ρομποτοκατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, μελέτη για το σχολείο, μικροί αρχιτέκτονες, μουσικοκινητική, play in english, μικροί σεφ… και πολλά άλλα!

Τα παιδιά έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά το χρόνο τους. Παράλληλα καλλιεργούνται η έκφραση των συναισθημάτων, η ομαδικότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη, η σωματική κίνηση και η όξυνση των αισθήσεων ενώ ενισχύονται η αυτοσυγκέντρωση, η υπομονή, η αυτοπεποίθηση, η παρατηρητικότητα και η αυτοεκτίμηση τους.

Κάντε άμεσα την αίτηση σας καθώς οι αιτήσεις λήγουν στις 3 Ιουλίου.  Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δωρεάν συμμετοχή παιδιών μέσω ΕΣΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες:

Stem&Arts
Γούναρη 35& Κανακάρη, Α΄ Όροφος, Πάτρα
Τηλ.: 2610 224565

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-2Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3819 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top